Aπολαυστικός o Δ. Ουγγαρέζος στην Τατιάνα!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατάφερε να ξεχωρίσει στο χώρο της τηλεόρασης για το αστείρευτο χιούμορ που διαθέτει. Με το δυνατό αυτό όπλο λοιπόν αλλά και τις ατάκες του, μιας και είναι και φοβερός ατακαδόρος κατάφερε να προxωρήσει την καριέρα του. Τον γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Mad σε τηλεοπτική αλλά και ραδιοφωνική εκπομπή.

Πέρυσι παρουσίαζε με άλλους τέσσερις συναδέλφους του, την εκπομπή ”Όμορφος κόσμος” και φέτος μας καλημερίζει κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ”Πρωινό μου”. Ο Δημήτρης αποκάλυψε ότι αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική. Όταν ερωτεύεται ακούει Σάκη Ρουβά ενώ όταν χωρίζει Βασίλη Καρρά. Μάλιστα, πρόσφατα σε συνέντευξη του δήλωσε ότι έπαθε ερωτική απογοήτευση μετά από ένα χωρισμό του και ότι κατάφερε να χάσει 15 κιλά.

Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί τη σχέση που διατηρούσε με τη Νάντια Μπουλέ μέχρι και δύο χρόνια πριν. Όπως είπε και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να μιλάει στον τηλεοπτικό αέρα, για όσα συμβαίνουν στη ζωή του.

Όταν πήγαινε σχολείο ανήκε στους άριστους μαθητές, ενώ αποφοίτησε από το Λύκειο με 18. Όταν ήταν μικρός τον πατέρα του δεν τον έβλεπε και τόσο συχνά επειδή ήταν ναυτικός.

Είναι μοναχοπαίδι και η μητέρα του, του έχει τεράστια αδυναμία. ”Η μητέρα μου λέει το όνομά μου και δακρύζει”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει και σύντομα θα τον δούμε και σε ρόλο παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιού, πάλι μέσα από τη συχνότητα του Mega, με τίτλο ”Uman”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More