Δούκισσα Νομικού: Τα τρυφερά λόγια και οι ευχές της στη μαμά της που έχει γενέθλια!

Γενέθλια έχει σήμερα η μητέρα της Δούκισσας Νομικού. Η γοητευτική Ούρσουλα Νομικού έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της κι εκείνη δεν μπορούσε παρά να γεμίσει με ευχές την αγαπημένη της μαμά για τα γενέθλια της. Και τώρα που η μαμά της έχει αρχίσει να αποκτά μια πιο στενή σχέση με τα social media, η Δούκισσα Νομικού είπε να της ευχηθεί μέσω Instagram.

Η Δούκισσα Νομικού σχολίασε τις δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε σήμερα η μητέρα της μέσω Instagram μιλώντας της με τα πιο γλυκά λόγια. Αρχικά η όμορφη παρουσιάστρια σχολίασε πρώτη την φωτογραφία που μοιράστηκε η μαμά της από τις ανθισμένες μαργαρίτες στο σπίτι της γράφοντας: “Χρόνια πολλά μανουλίτσα μου! Σε λατρεύω”, ενώ λίγο αργότερα όταν η μητέρα της δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία της συνοδεύοντας την με το σχόλιο “Είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά” η κόρη της συνέχισε να της εύχεται.


“Σε αγαπάμε μαμά! Να σε χαιρόμαστε” έγραψε η Δούκισσα Νομικού κάτω από την παραπάνω φωτογραφία της μητέρας της. H παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι η μητέρα της είναι το πρότυπό της. “Η μητέρα μου είναι η ‘αφανής ηρωίδα’ της οικογένειάς μας. Μαμάκα μου! Εάν αρχίσω να μιλάω κι εγώ για σένα θα μας πάρουν τα ζουμιά! Για μένα η μητέρα μου είναι το πρότυπό μου” δήλωνε σε κοινή της συνέντευξη με την μητέρα της για το περιοδικό Hello.

Read More

And More