Παναγιώτης Πετράκης: Μας ανοίγει το σπίτι όπου ζει μαζί με τη μητέρα του!

Στο διαμέρισμα όπου μετακόμισε μαζί με τους γονείς του στα 17 του χρόνια μένει μέχρι σήμερα με τη μητέρα του ο Παναγιώτης Πετράκης. Ο ηθοποιός καλωσόρισε στο σπίτι του τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ! και αποκαλύπτει στο κοινό τις πιο αγαπημένες του γωνίες.

Το όμορφο διαμέρισμα την διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί κυρίως η μητέρα του Σόφη, όπως εξομολογείται ο ίδιος, βρίσκεται στα σύνορα Χαλανδρίου και Βριλησσίων, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Το γούστο μητέρας και γιου, ευτυχώς, συμπίπτει κι έτσι το σπίτι διακοσμήθηκε με σημείο αναφοράς τα αγαπημένα τους χρώματα, το μαύρο και το χρυσό.

Ο ηθοποιός δηλώνει “σπιτόγατος”. Περνά πολλές ώρες στο σπίτι του όταν έχει ένταση γιατί αυτό τον βοηθά να χαλαρώνει. Επιπλέον λατρεύει την τάξη.

Η τεχνοτροπία στα εσωτερικά σκαλιά του σπιτιού, από αύθραυστο γυαλί που περικλείει αποξηραμένα φυτά του βυθού σίγουρα ξεχωρίζει, όπως και η pop up έκδοση ενός από τα αγαπημένα του βιβλία, του “Μικρού πρίγκιπα” που φροντίζει να μένει πάντα σε εμφανές σημείο.

Read More

And More