Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.06.2010 | 09:13

Η αγωνία των μαθητών που έδωσαν πανελλήνιες συνεχίζεται!

Η αγωνία των μαθητών που έδωσαν πανελλήνιες συνεχίζεται!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Έχουμε φτάσει μέσα Ιουνίου και οι μαθητές Λυκείου που έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις, δεν έχουν μάθει ακόμη τη βαθμολογία των γραπτών τους. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ψυχολογία των 90.000 μαθητών που ονειρεύονται σπουδές σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

''Να καταννοήσετε και να σεβαστείτε πως δεν μπορούν να είναι σε ομηρία 90.000 παιδιά και οι οικογένειές τους'', δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξη τύπου που συγκάλεσε για να απευθυνθεί στους καθηγητές. Ήδη για το θέμα έχουν ενημερωθεί από την υπουργό Παιδείας ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων.

Η υπουργός παιδείας διαβεβαίωσε πως μέχρι τις 25 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί  η βαθμολόγηση όλων των γραπτών. Ωστόσο μέχρι σήμερα παραμένει αβαθμολόγητο το 30% των γραπτών. Την ασυνεννοησία μεταξύ υποργείου οικονομικών και καθηγητών, την πληρώνουν οι μαθητές και οι γονείς τους.

Από την Τρίτη η ΟΛΜΕ έχει αποφασίσει να παρατείνει την αποχή της από τη βαθμολόγηση των γραπτών τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου για να λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά και τη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10