Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.05.2010 | 08:25

Η ΟΛΜΕ παίζει με την αγωνία μαθητών και γονιών!

Η ΟΛΜΕ παίζει με την αγωνία μαθητών και γονιών!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα νεύρα μαθητών και γονέων έχουν κλονιστεί. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση για το αν τελικά θα δώσουν τα παιδιά εξετάσεις ή όχι. Το υπουργείο παιδείας λέει από την μία ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά και να πάνε όλοι οι μαθητές κανονικά να δώσουν και από την άλλη ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της ΟΛΜΕ μίλησε στο NewsIt και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να απεργήσουν.

Οι οικογένειες των μαθητών που έχουν επενδύσει στο όνειρο των παιδιών τους για μιά θέση στον..ήλιο, βρίσκονται για μία ακόμη φορά παγιδευμένοι...να πληρώνουν τη νύφη...

'' "Η ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Παρά τα όσα λέει η υπουργός Παιδείας δεν προβλέπεται για τους εκπαιδευτικούς προσωπικό ασφαλείας. 'Ετσι, λόγω της απεργίας δεν θα γίνουν οι εξετάσεις για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου την 1η και 2α Λυκείου αλλά και οι πανελλαδικές των εσπερινών Λυκείων", δηλώνει ο κύριος Καλομοίρης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NewsIt από τη μία το Υπουργείο Παιδείας υποστηρίζει πως οι εξετάσεις διεξάγονται κανονικά και πως από τις 13 περιφέρειες μόνο σε 5 σχολεία δεν πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις και από την άλλη η ΟΛΜΕ μιλάει για 70% επιτυχία της απεργίας των εκπαιδευτικών.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ κύριος Πέπες φαίνεται να μην καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι αυτή η δοκιμασία για τους μαθητές και θεωρεί πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν μεταφερθούν οι εξετάσεις που ήταν για σήμερα μία άλλη μέρα. Δηλώνει μάλιστα ότι: ''Δεν κυνηγούμε τις πανελλαδικές εξετάσεις. Δε θα δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να παίζει με την ευαισθησία των εκπαιδευτικών. Δε θέλουμε να ματώσουμε καμία υπουργό, αλλά όχι και να ματώσουν οι εκπαιδευτικοί''.

Διατήρησε την ψυχραιμία σου είτε είσαι μητέρα είτε μαθήτρια. Συνοπτικά:
Αναβάλλονται οι εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου και των δύο πρώτων τάξων του Λυκείου αλλά και οι πανελλαδικές εξετάσεις των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Confessions of a beauty junkie! Ποια είναι τα καλλυντικά που ψωνίζει μια beauty editor όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό!
Κόκκινα ankle boots: Πως να φορέσεις τη Νο1 τάση της σεζόν σύμφωνα με τα street styles
Ιδανικές για δίαιτα: Συνταγές με ζυμαρικά που δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες
James Franco: Το “άτακτο” αγόρι του Hollywood πουλάει το σπίτι του και μπορούμε επιτέλους να το δούμε
Top 10