Πάνος Καλλίδης – Λεάννα Μάρκογλου: “Ζούμε μεγάλες και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές”

Στο στολισμένο τους σπίτι υποδέχτηκε ο τραγουδιστής και η σύντροφός του το περιοδικό Hello και μίλησαν για τη σχέση τους με τα παιδιά τους αλλά και το μυστικό που κρατάει τη φλόγα του έρωτα αναμένη μεταξύ τους.

/

Ο Πάνος Καλλίδης μίλησε για το πόσο διαφορετικά είναι τα Χριστούγεννα με τρία παιδιά στο σπίτι, λέγοντας: “Υπάρχει περισσότερη χαρά. Ζούμε μεγάλες και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές”, ενώ η σύντροφός του διευκρίνισε ποιο από τα παιδιά τους έχει αδυναμία στην ίδια.”Οι κόρες μας δεν ξεκολλάνε από την αγκαλιά του μπαμπά τους και ο γιος μας από τη δική μου. Παραδοσιακά πράγματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

/

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιο είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης. “Να κρατάς το πάθος στη γυναίκα σου άσβεστο, να φαίνεσαι δυνατός στα δικά της μάτια και να σε θαυμάζει. Αν δείξεις αδυναμία σε μια γυναίκα, τότε παύει ο θαυμασμός και ξεκινούν οι ανασφάλειες. Οι άντρες πρεέπει να φαίνονται και να είναι δυνατοί”, δήλωσε ενω για το πότε τελικά θα παντρευτεί τη σύντροφό του αρκέστηκε να πει πως: “Σίγουρα όταν το αποφασίσω δεν θα το κρύψω, όμως δεν θα βγω και να το διατυμπανίσω”.

Read More

And More