Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.06.2010 | 11:50

Το νέο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη και τα ναρκωτικά!

Το νέο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη και τα ναρκωτικά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Νέο βιβλίο ετοιμάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τους γονείς του και την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά.

Στο βιβλίο που θα έχει τίτλο "Τόσο κοντά, τόσο μακριά", το "χρυσό παιδί" θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τα παιδικά του χρόνια και τις ανατροπές που έζησε μετά το θάνατο των διάσημων γονιών του και κυρίως της αγαπημένης του μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στο καινούριο βιβλίο, που γράφτηκε με τη βοήθεια της γνωστής σεναριογράφου και συγγραφέα Κάκιας Ιγερινού, ο Γιάννης προσπαθεί να αναλύσει όλες τις πτυχές της ζωής του, τις κακιές και τις καλές στιγμές. Αν και ο ίδιος δεν αναφέρει ονόματα στις περιπτώσεις των ανθρώπων που έπαιξαν αρνητικό ρόλο στη ζωή του, ωστόσο, το καλογραμμένο βιβλίο του θα φωτογραφίζει όλους όσους τον έβλαψαν.

Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν θα δικαιολογήσει τον εαυτό του για τα λάθη που έχει κάνει και την κακοδιαχείριση της περιουσίας του, που του χρεώνουν πολλοί, αλλά αναμένεται να συγκινήσει με την συγκλονιστική αλήθεια του.

Ο ίδιος μιλά μέσα στο βιβλίο, το οποίο βρίσκεται υπό συζήτηση με εκδοτικό οίκο, για τα "καυτά" θέματα της ζωή του. "Λένε ότι ήμουν το "χρυσό παιδί" της Ελλάδας που μεγάλωσα χωρίς να έχω ωριμάσει. Μπορεί να είναι και έτσι. Εγώ ξέρω πως από ένα σημείο και πέρα δέχομαι πυρά από παντού, χωρίς την Αλίκη και τον Δημήτρη στη ζωή μου. Με κατηγορούν και όχι μόνο, με χλευάζουν για κακοδιαχείριση, αποκληρώθηκα από τον πατέρα μου, πέρασα την κόλαση των ναρκωτικών, έκανα βιβλίο και σίριαλ τη ζωή της μάνα μου και όλοι μου καταλογίζουν "γιατί τα έκανα όλα αυτά". Ένα "γιατί" που δεν ερμηνεύεται εύκολα...", αναφέρει απόσπασμα του πολύαναμενόμενου βιβλίου.

Ωστόσο, μεγάλο κεφάλαιο στο βιβλίο του θα είναι η περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά. Σκοπός του είναι να αναφερθεί σε αυτό για να δείξει στον κόσμο, πως αν κάποιος θέλει μπορεί να ξεφύγει από αυτήν την κόλαση. Ενώ, δεν διστάζει να δικαιολογήσει και τον πατέρα του για τη στάση που είχε κρατήσει απέναντι του.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10