Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.09.2010 | 16:40

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Παπουτσάκη!

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Παπουτσάκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ξέσπασε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "In Style", όσον αφορά την παραβίαση της προσωπικής ζωής της από τα μέσα ενημέρωσης. Η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν ανήκει στη showbiz αλλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
 
Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει πως θα ήθελε να μην την εντάσσουν σε μια βιομηχανία του show, αλλά σον καλλιτεχνικό χώρο. "Κάνω απλώς τη δουλειά του ηθοποιού και εκτελώ κάθε φορά το συμβόλαιό μου, που μου δημιουργεί την υποχρέωση να προβάλλω τη δουλειά αυτή στα ΜΜΕ. Γιατί είναι υποκριτικό να έχω το δικαίωμα των προσωπικών στιγμών, όπως όλοι;", σημειώνει χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη υπογραμμίζει ότι δεν θεωρεί κακό σε μια συζήτηση να πει τις σκέψεις, τα όνειρά της και να μιλήσει για τη ζωή της, αλλά ο κίνδυνος του να διαστρεβλώνονται πράγματα είναι αυτό που την ενοχλεί.
 
"Μέσα από την παγκοσμιοποίηση και τη διαδικτυακή τεχνολογία, ο κόσμος έχει γίνει μια γειτονιά, με πολλές κουτσομπόλες, άλλοτε καλοπροαίρετες, άλλοτε κακεντρεχείς, και το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει. Αυτό όμως δικαιολογεί τα ψέματα, τις συκοφαντίες, την παραπληροφόρηση, τις ανακρίβειες έως και χυδαιότητες που σε κάνουν ανίσχυρο και ευάλωτο; Δικαιολογεί να κάνουν την προσωπική σου ζωή διάτρητη, να βλέπεις παντού φωτογραφίες από προσωπικές σου στιγμές; Ε, λοιπόν, έχει ξεπεραστεί κάθε όριο και δυστυχώς, όταν είσαι καλοπροαίρετος, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση!", συμπληρώνει.
 
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10