Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.06.2010 | 21:43

Προσπαθούν να σφραγίσουν νυχτερινά μαγαζιά στην παραλιακή!

Προσπαθούν να σφραγίσουν νυχτερινά μαγαζιά στην παραλιακή!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην παραλία του Ελληνικού, κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να κλείσουν δυο παράνομα νυχτερινά μαγαζιά.

Το Wynn και το Las Vegas είναι τα δυο μαγαζιά που βρέθηκαν στο στόχαστρο, καθώς οι πολίτες μαζί με το δήμαρχο και την αστυνομία προσπάθησαν να τα σφραγίσουν. Η παρέμβαση, όμως, των εργαζόμενων στα μαγαζιά προκάλεσε μεγάλες εντάσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι υπάλληλοι των δυο καταστημάτων δεν άφησαν τον δήμαρχο του Ελληνικού, τους πολίτες και τους αστυνομικούς να προχωρήσουν στο κλείσιμο των μαγαζιών με αποτέλεσμα να "ανάψουν" τα αίματα στην παραλία.

Αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα δημοτική αρχή και αστυνομία να σταματήσουν. Ωστόσο, ο δήμαρχος Ελληνικού δήλωσε αποφασισμένοςι να κατεβάσει στην παραλιακή τα απορριμματοφόρα του Δήμου ώστε να κλείσει την Ποσειδώνος! 

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα στην κυκλοφορία ήταν αναπόφευκτα και είχε σχηματιστεί τεράστιο μποτιλιάρισμα που έφθασε τα δυο χιλιόμετρα.Πολίτες μαζεμένοι στην παραλία του Ελληνικού!Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10