Πασχάλης Τερζής: Σπάνια φωτογραφία με τις γυναίκες της ζωής του!

Μπορεί κάποτε ο Πασχάλης Τερζής να εμφανιζόταν καθημερινά στις πίστες όμως πλέον οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες, καθώς ο λαϊκός τραγουδιστής με την χαρακτηριστική φωνή προτιμά να ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα ωστόσο μια σπάνια φωτογραφία του, ανέβηκε στα social media, από μία εκ των δύο γυναικών της ζωής του, την κόρη του Γιάννα. Η γνωστή μουσικός βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Los Angeles και επιστρέφοντας στην Ελλάδα η πρώτη της δουλειά ήταν φυσικά να συναντήσει τους αγαπημένους της γονείς.


Μαζί με τον Πασχάλη και τη Μαρία Τερζή λοιπόν βγήκαν μια οικογενειακή φωτογραφία που στη συνέχεια η μουσικός και τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσω Instagram, σχολιάζοντας: “Fun-mily! Μόνο ο αδερφός μου λείπει”.

Ο Πασχάλης Τερζής σε μια παλιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει με συγκινητικά λόγια για την σύζυγό του Μαρία και τον ρόλο της στην ανατροφή της κόρης και του γιου του, λέγοντας: “Tο ότι βγήκαν καλά τα παιδιά μου και το λέω με καμάρι αυτό, δεν οφείλεται σε εμένα αυτό. Εγώ τα έβλεπα πολύ λίγο τα παιδιά μου, όλη την ημέρα κοιμόμουν και όλη την νύχτα δούλευα, η μάνα τους είναι που κράτησε αυτή την ισορροπία”

Read More

And More