“Στέλνω ακόμη γραπά μηνύματα στον Patrick σαν να μην πέθανε ποτέ”!

Λίγες μόνο μέρες μετά την πρώτη επέτειο θανάτου του Patrick Swaze, η γυναίκα της ζωή του Lisa Niemi, έδωσε μια συγκινητική συνέντευξη σε ξένο περιοδικό. Η 54χρονη ηθοποιός μίλησε για την ζωή της χωρίς τον Patrick ο οποιος έχασε τη μάχη με τη ζωή του από τον καρκίνο του πάγκρεας ένα χρόνο πριν, στις 14 Σεπτέμβρη.

Η Lisa αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα συνεχίζει να του στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό του. “Κάνω αυτό που έκανα πάντα: Σε αγαπώ”, κι έπειτα κλαίω για λίγο μόνη. Ποτέ δεν έρχεται απάντηση στο μήνυμα, όμως με κάποιο τρόπο αν το λαμβάνει θα σκέφτεται πως κάποιος εκεί τον αγαπάει”, λέει συγκινημένη.

Ο πρωταγωνιστής του Dirty Dancing, μέχρι την στιγμή που αρρώστησε δεν σταμάτησε να κάνει τα ριψοκίνδυνα χόμπι του. Καβαλούσε ταύρους, έτρεχε σε αγώνες με αμάξια, εξημέρωνε άλογα! Αυτές οι επικίνδυνες δραστηριότητές, κάποιες φορές παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή του. Επέζησε όταν το αεροπλάνο που οδηγούσε συγκρούστηκε στην έρημο, ενώ μια πτώση από άλογο τον έκανε να μείνει προσωρινά παράλυτος από την μέση και κάτω.

Ο γόης του Χόλιγουντ, κατάφερε να βγει νικητής και στις μάχες που έδωσε με τον εθισμό του στο αλκοόλ και την κακα’ί’νη. Ένα από τα μεγάλα του πάθη ήταν το κάπνισμα. Μάλιστα, αρνήθηκε να το κόψει ακόμη και όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος.

Η Lisa μίλησε και για τις τελευταίες μέρες του Patrick και για την απόφαση που πήρε να μεταφέρει τον ηθοποιό σπίτι, για να ζήσει τις τελευταίες του μέρες. “Ήταν σκληρό. Αυτό πίστευα ότι θα ήθελε κι εκείνος”. Πίστευε ότι ήταν καλύτερο για εκείνον να φύγει από τη ζωή, έχοντας κοντά του όλη την οικογένεια.

Λίγο πριν φύγει για το τελευταίο του ταξίδι, η Lisa ήταν δίπλα του και του κρατούσε το χέρι.Η ηθοποιός θυμάται συγκινημένη:“Νομίζω ότι του άρεσε να ξέρει πως είμαι δίπλα του. Πάντα φοβόμουν ότι θα πάθαινα σοκ με τον χαμό του. Όταν η αδελφή ψυχή μου, “έφυγε”, ήμουν συντετριμένη, ήξερα όμως πως εκεί που πήγαινε θα ήταν καλύτερα.

Σήμερα, η Lisa κοιτάει το αύριο με αισιοδοξία. “Ξέρω ότι κι εκείνος ήθελε να είμαι καλά. Τώρα, είμαι πιο δυνατή. Το γεγονός ότι είχα κάποιες καλές μέρες μετά το θάνατό του, με κάνει να πιστεύω πως θα έχω κι άλλες!

Read More

And More