Πέγκυ Τρικαλιώτη: “Τώρα η ζωή μου είναι το παιδι μου”

Δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της Φραντζέσκας, που απέκτησε με τον σύντροφό της Θανάση Δόση, η ηθοποιός επιστρέφει στο θέατρο με το μονόλογο Προσγείωση στο θέατρο Faust. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ! εξομολογείται πως πια θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με το παιδί της και να κάνει θέατρο μόνο όταν το θέλει η ίδια.


Η ηθοποιός με το σύντροφό της σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Ποιο περιστατικό προσγείωσε την ίδια στη ζωή της; Η Πέγκυ Τρικαλιώτη απαντά: “Η Φραντζέσκα με προσγείωσε. Δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι με έχει προσγειώσει αρνητικά, γιατί δεν τα έχω καλά με τις απώλειες. Η κόρη μου πάτως, ήταν μια μεγάλη προγείωση για εμένα”.

“Ποτέ δεν είναι αρκετός ο χρόνος που μένω με το παιδί. Όμως, τελικά, πρέπει να είσαι κι εσύ καλά, και με τα υπόλοιπα κομμάτια σου, ώστε να λειτουργήσεις καλά και με το παιδί σου. Για εμένα το θέατρο είναι βασικό κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Είναι η μισή μου ζωή. Μέχρι τώρα ήταν η ζωή μου ολόκληρη. Τώρα ζωή μου είναι το παιδί μου και το θέατρο είναι απλώς μέρος των θέλω μου”, εξηγεί.


Σε οικογενειακή εξόρμηση με την μικρή Φραντζέσκα.

Η ηθοποιός αναφέρει παράλληλα ότι έχει πάψει να δέχεται πια προτάσεις για τη συμμετοχή της σε κάποια τηλεοπτική σειρά. “Είχα πει αρκετά ”όχι” σε διάφορες προτάσεις που δεν με ενδιέφεραν ή γιατί έκανα κάτι τόσο δύσκολο στο θέατρο που δεν μπορούσα να τα συνδυάσω” λέει η ηθοποιός. “Από ένα σημείο και μετά σταμάτησαν εντελώς οι προτάσεις. Είπα αρκετά ”όχι” και στο τέλος έπαψαν να με υπολογίζουν”, δηλώνει η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More