Το τρυφερό φιλί του Πέτρου Πολυχρονίδη στην νέα του σύντροφο σε βραδινή τους έξοδο! Φωτογραφίες

Μπορεί να ειναι μόλις 37 ετών, αλλά ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει προλάβει να παντρευτεί, να αποκτήσει δύο παιδιά, να πάρει διαζύγιο, να έχει μια πραγματικά καλή σχέση με την πρώην σύζυγό του και να βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της γλυκειάς νέας συντρόφου του.

Ο παρουσιαστής του “Τροχού της τύχης” είναι εδώ και δύο χρόνια ζευγάρι με την Κατερίνα του. Όπως σημείωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Μία, μετά το διαζύγιο: “Έχω γίνει καλύτερος για τα παιδιά μου και τη νέα μου σύντροφο”. Πράγματι ο παρουσιαστής φαίνεται να περνά μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του. Τουλάχιστον αυτό “προδίδουν” τα τρυφερά φιλιά και τα χαμόγελα του ίδιου και της συντρόφου του στην πρόσφατη έξοδο τους στο Rock n Roll στο Κολωνάκι.

Το ίδιο βράδυ διασκέδαζε εκεί με την παρέα της και η Κλέλια Πανταζή με την οποία πόζαρε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής φορώντας όπως πάντα τις χαρακτηριστικές τιράντες του αλλά και το πιο ζεστό του χαμόγελο, διασκέδασε με την καρδιά του στο γνωστό στέκι των διασήμων στην πολή.

Read More

And More