Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.07.2010 | 11:08

Η Ε. Πετρουλάκη αποκαλύπτει τα πάντα για την εγκυμοσύνη της!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Ελένη Πετρουλάκη περιγράφει τα συναισθήματά της, όταν έσφιξε στην αγκαλιά της τη τέταρτη κορούλα της: ''Τελικά όσα παιδιά και να γεννήσεις η κάθε φορά είναι ξεχωριστή. Ένιωσα σαν να γέννησα πρώτη φορά. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Τα παιδιά είναι δώρο Θεού και εγώ πάντα ήθελα να αποκτήσω πολλά παιδιά. Δόξα τω Θεώ''!

Η όμορφη μαμά αποκαλύπτει στο περιοδικό ΕΓΩ! πως η τελευταία της εκυμοσύνη ήταν και η πιο δύσκολη. Μετά τον πέμπτο μήνα τις περισσότερες ώρες ήταν ξαπλωμένη αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν επιπλοκές. Το περίμενε όμως πως θα γίνει πολύτεκνη μητέρα; ''Όχι. Όταν πιστεύεις όμως σε κάτι, το πετυχαίνεις. το λέω αυτό γιατί στην αρχή είχα δύο παλίνδρομες κυήσεις και είχα απογοητευθεί. Έλεγα αποκλείεται να αποκτήσω παιδιά και απογοητευόμουν. Στη συνέχεια όμως το ξεπέρασα, πίστεψα ότι θα τα καταφέρω και τελικά πραγματοποίησα το όνειρό μου να αποκτήσω πολλά παιδιά'', δηλώνει η Ελένη στο ΕΓΩ!

Σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια η γυμνάστρια αναφέρει πως έχει καταθέσει μαζί με την αδερφή της Νίκη, ένα concept σε διάφορα κανάλια που έχει να κάνει με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Πρόκειται για μια εβδομαδίαία εκπομπή αλλά ακόμη δε είναι σε θέση να ανακοινώσει τίποτα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10