Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.11.2010 | 19:20

O Brad Pitt θα γίνει... μεταλλωρύχος!

O Brad Pitt θα γίνει... μεταλλωρύχος!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού Brad Pitt θέλει να γυρίσει μία ταινία με θέμα τη διάσωση των 33 Χιλιανών μεταλλωρύχων, που πέρασαν περισσότερους από δύο μήνες 700 μέτρα κάτω από τη γη, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος των διασωθέντων, πολλοί εκ των οποίων αναμένεται να υποδυθούν στην ταινία τον εαυτό τους.
 
Η Plan B Entertainment, η εταιρεία παραγωγής του Brad Pitt, έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον δικηγόρο των μεταλλωρύχων για να πάρει τα δικαιώματα της ιστορίας της διάσωσης που ολοκληρώθηκε στις 13 Οκτωβρίου, αφού οι 33 άνδρες πέρασαν 69 ημέρες 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης έπειτα από τον εγκλωβισμό τους στο ορυχείο Σαν Χοσέ.
 
Στις δύο συναντήσεις με τον δικηγόρο Εντγκάρντο Ρεϊνόσο η εταιρεία πρόσφερε πολλά εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα της ιστορίας τους, σύμφωνα με άρθρο της χιλιανής εφημερίδας El Mercurio.
 
Πάντως, οι 33 μεταλλωρύχοι πρέπει πρώτα να συστήσουν μία ανώνυμη εταιρεία για να διαχειριστεί τα έσοδα -από τα δικαιώματα της ιστορίας τους, τις συνεντεύξεις που έχουν δώσει και τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές εκπομπές- τα οποία στη συνέχεια θα μοιράσουν σε ίσα μέρη. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα.
 
Ήδη ο σκηνοθέτης Ροντρίγκο Ορτουθάρ γυρίζει μία ταινία με τίτλο “Οι 33”, η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2012.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10