Γ. Πλούταρχος: οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική!

Ο Γιάννης Πλούταρχος επέλεξε τη Χαλκιδική για να μπορέσει να συνδυάσει τη δουλειά με τις διακοπές του. Ο διάσημος καλλιτέχνης αυτό τον καιρό εμφανίζεται στο ”Οdeon” της Θεσσαλονικής αλλά όταν τα φώτα της πίστας σβήσουν, πηγαίνει κατευθείαν στην οικογένεια του στο ”Sani Resort”, όπου διαμένουν.

To ”καλύτερο” παιδί, μαζί με την σύζυγό του Μαρία περνούν ξένοιαστες στιγμές στην όμορφη Χαλκιδική και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Μάλιστα η σύζυγος του είναι στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο και το πέμπτο τους παιδί. Ο διάσημος τραγουδιστής και τα παιδιά του ασχολούνται με τα καλοκαιρινά σπορ και ανάμεσα στις αγαπημένες τους ασχολίες είναι και το ποδήλατο.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιάννη Πλούταρχου είπαν, ότι ο ίδιος δηλώνει πολύ περήφανος για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, πάνε πολύ καλά αφού ο τελευταίος του δίσκος με τίτλο ”Προσωπικά δεδομένα” έχει γίνει έξι φορές πλατινένιος και οι εμφανίσεις στο ”Οdeon” είναι πολύ επιτυχημένες. Μαζί του εμφανίζονται και το συγκρότημα ”Μέλισσες” αλλά και η Βαλάντω με τη Νικόλ από το ”Greek Idol”

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό HELLO:

Read More

And More