Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.09.2010 | 17:07

Θα εκτελεστεί γιατί σκότωσε τον άνδρα της για να εισπράξει την ασφάλεια

Θα εκτελεστεί γιατί σκότωσε τον άνδρα της για να εισπράξει την ασφάλεια
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Teresa Lewis θα εκτελεστεί στο Greensville Correctional Centre της Virginia και αποτελεί την πρώτη γυναίκα στην οποία εφαρμόζεται η θανατική ποινή τα τελευταία 5 χρόνια. Η 41χρονη γυναίκα που έχει και εγγόνι από το θετό γιο του άντρα της, θα δεχθεί μία θανατηφόρα ένεση και μάλιστα στην Virginia δεν έχει καταδικαστεί άλλος σε θάνατο μετά το 1912.

Ο λόγος; Η Lewis προσέλαβε δύο άνδρες να δολοφονήσουν τον άνδρα της και τον θετό της γιο, στην οικογενειακή τους εστία τον Οκτώβριο του 2002 έτσι ώστε να εισπράξει 200.000 λίρες από την ασφάλεια. Το περιβάλλον της γυναίκας υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς και ότι το IQ της είανι ιδιαίτερα χαμηλό αφού κυμαίνεται από 70 εως 72 κι έτσι δικαιολογούνται οι αλόγιστες πράξεις της.

Η 41χρονη γνώρισε τον Rodney Fuller και τον Matthew Shallenberger και ένα σούπερμαρκετ και έκανε σχέση με τον πρώτο που τότε ήταν 22 χρονών. Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε αφήσει την πόρτα του τροχόσπιτου της οικογένειας το 2002 κι έτσι οι δύο δολοφόνοι μπόρεσαν να μπουν και να σκοτώσουν τον σύζυγό της και τον 25χρονο γιο του.
 
Οι τρεις συνεργοί κρίθηκαν ένοχοι αλλά μόνη η Lewis καταδικάστηκε σε θανατική ποινή αφού ήταν η ηθική αυτουργός του εγκλήματος ενώ οι άλλοι δύο πήραν μόνο ισόβια.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10