Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.08.2010 | 19:35

Εξαρθρώθηκε δίκτυο πορνείας αντρών!

Εξαρθρώθηκε δίκτυο πορνείας αντρών!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ολόκληρο κύκλωμα αντρικής πορνείας εξάρθρωσε η ισπανική αστυνομία μετά από εντατικές έρευνες. Είναι η πρώτη φορά που εξαρθρώθηκε δίκτυο σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανδρών στη χώρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που εξαρθρώνεται στην Ισπανία ένα δίκτυο σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανδρών και υπογραμμίζεται ότι 14 άτομα συνελήφθησαν για μαστροπεία στη διάρκεια της επιχείρησης αυτής που έγινε σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η έρευνα που έγινε έδειξε ότι στους άνδρες αυτούς έδιναν Viagra, άλλα σεξουαλικά διεγερτικά και κοκαΐνη για να μπορούν να δουλεύουν σε 24ωρη βάση σε οίκους ανοχής. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δίκτυο εμπλέκονται μέχρι και 80 άνδρες μεταξύ 20 και 30 ετών από τη Βραζιλία, που έπεσαν θύματα του κυκλώματος.

Πολλοί από αυτούς πίστευαν ότι θα πάνε στην Ισπανία να δουλέψουν ως χορευτές ή μοντέλα, αν και ορισμένοι ήξεραν ότι θα εργαστούν στον τομέα της πορνείας. Σύμφωνα, με την ισπανική εφημερίδα “El Pais”, το δίκτυο τους έλεγε ότι θα χρειαζόταν να ξεπληρώσουν μόνον το αεροπορικό τους εισιτήριο. Ωστόσο, μόλις έφταναν στην Ισπανία τους μετέφεραν σε οίκους ανοχής σε διάφορα μέρη της χώρας και τους διέταζαν να δίδουν σε προαγωγούς τα μισά από τα κέρδη τους έως ότου ξεπληρώσουν οφειλές άνω των 4.000 ευρώ. Αυτοί που αρνούνταν να συνεργαστούν δέχονταν απειλές για τη ζωή τους.

Όσον αφορά τη διαφήμιση τους, οι προαγωγοί διαφήμιζαν τους άνδρες που εξέδιδαν δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Ίντερνετ και τους μετακινούσαν συχνά από τον έναν στον άλλο οίκο ανοχής. Η πλειονότητα των πελατών ήταν άνδρες. Οι συνθήκες εργασίας των ανδρών που εκδίδονταν ήταν παρόμοιες με αυτές που ισχύουν για πολλές γυναίκες που εκδίδονται στην Ισπανία.

Οι περισσότεροι από τους 14 που συνελήφθησαν ήταν Βραζιλιάνοι, διευκρίνισε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι οι συλλήψεις έγιναν στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη, την Αλικάντε και τη Λεόν.

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10