Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.06.2010 | 21:30

Το poster της πολυαναμενόμενης ταινίας για το Facebook!

Το poster της πολυαναμενόμενης ταινίας για το Facebook!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γίνεται να κυκλοφορεί είδηση που να αφορά το Facebook και να μην απασχολεί ποικιλοτρόπως; Απ'ότι φαίνεται όχι.
 
Τα τελευταία νέα αφορούν την ταινία του Facebook που πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σύντομα. Ήδη το πόστερ της ταινίας ανακοινώθηκε στο διαδίκτυο και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει δημιουργήσει αντιδράσεις.

Ο λόγος είναι ότι στο πόστερ της ταινίας αναγράφεται η φράση " Δεν μπορείς να έχεις 500 εκατομμύρια φίλους, χωρίς να δημιουργήσεις και μερικούς εχθρούς"΄, αριθμός που για πολλούς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του γραφείου τύπου του Facebook, ο αριθμός των ενεργών χρηστών είναι κάτι παραπάνω από 400 εκατομμύρια. Αυτό επαληθεύεται από δήλωση που έκανε ο δημιουργός του τον περασμένο Μάιο. 

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά για την δημοφιλέστερη σελίδα δικτύωσης, τα στοιχεία για τον αριθμό των χρηστών που αναγράφονται στο poster δεν είναι ακόμα ακριβή, και συμφωνούν ότι είναι ανόητο από πλευράς της διοίκησης να το ανακοινώνουν με αυτό τον τρόπο. 

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί στις Η.Π.Α την 1 Οκτώβρη του 2010. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο David Fincher και ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Mark Zuckerberg είναι ο Jesse Eisenberg. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχει και ο Justin Timberlake, ως πρόεδρος του Facebook, Sean Parker.  


 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10