Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.07.2010 | 17:57

Ο Μάκης Πουνέντης παραμένει στον Όμιλο ΑΝΤ1!

Ο Μάκης Πουνέντης παραμένει στον Όμιλο ΑΝΤ1!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ο ΑΝΤ1 έβγαλε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει την αποχώρηση του Μάκη Πουνέντη από τον Όμιλο ΑΝΤ1. Το τελευταίο διάστημα οι φήμες σχετικά με την αποχώρησή του είχαν οργιάσει, αλλά ο ΑΝΤ1 τις διαψεύδει κατηγορηματικά.

Στην ανακοίνωση αναγράφεται ότι:
 
''Τις τελευταίες ημέρες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακοήθη σχόλια, περί απομάκρυνσης ή αποχώρησης ενός κορυφαίου στο είδος του συνεργάτη του Ομίλου Αντέννα, Μάκη Πουνέντη.

Με αφορμή τα αναληθή αυτά δημοσιεύματα, ο ΑΝΤ1 διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τίθεται θέμα διακοπής  συνεργασίας του Μάκη Πουνέντη με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και δηλώνει ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα αποτελούν κακόβουλα σενάρια.

Ο Μάκης Πουνέντης χαίρει απόλυτης εκτίμησης της Διοίκησης του Ομίλου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως κάνει μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία, τόσο από τη θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της HEAVEN όσο και από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του συνεργαζομένου με τον Όμιλο ραδιοφωνικού σταθμού ΡΥΘΜΟΣ 949, δύο εταιρίες που είναι leaders αυτή τη στιγμή στο χώρο τους και που διανύουν περίοδο συνεχούς ανάπτυξης''.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 9:55

Top 10