Σταρ Ελλάς στο TLIFE: “Πίστευα ότι ξεχωρίζω. Ήξερα ότι θα πάρω κάποιον τίτλο!”

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι ένα απλό κορίτσι που τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί, τι σημαίνει να είσαι star Ελλάς. Tην πήραμε σε στιγμή που δεν μπορούσε να μιλήσει ”Ντύνομαι να πάω σε μια φωτογράφηση θα με πάρεις σε 10 λεπτά;” είπε και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να της χαλάσουμε το χατίρι. 10 λεπτά λοιπόν και μετά από 5 αναπάντητες κλήσεις επιτέλους το σηκώνει. ”Έλα τώρα μπορώ να μιλήσω άνετα”, μου λέει γλυκά. Πατάω το Rec και ξεκινάμε.

Σε πετυχαίνω λίγο πριν τη φωτογράφηση. Πού θα σε δούμε και ποιο είναι το concept;
Είμαι στο Nitro. Δεν ξέρω ακόμα το concept. Θα ποζάρω με μαγιό και γενικά θα είναι του στυλ η Star Ελλάς. Μου το κρατάνε έκπληξη.

Πώς αισθάνεσαι που στέφθηκες Star Ελλάς 2010;
Σήμερα ξεκινάω και το συνειδητοποιώ γιατί μέχρι χθες δεν καταλάβαινα τι μου γινότανε. Πήγα στη Τατιάνα και είδα το βιντεάκι που είχατε ετοιμάσει για μένα και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αλλά σήμερα το πρωί που ξύπνησα και βλέπω όλη αυτή τη περιποίηση μαλλιά, make-up κλτ ξεκινάω και καταλαβαίνω ότι είμαι Star Ελλάς 2010.

Το ονειρευόσουν από μικρή;
Δεν ήταν το όνειρό μου. Πάντα έβλεπα καλλιστεία αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα δήλωνα συμμετοχή. Αλλά φέτος ήθελα πάρα πολύ να πάω γιατί πίστευα ότι μπορώ να αποκτήσω τον τίτλο.

Πώς και ήσουν σίγουρη ότι θα έπαιρνες κάποιον τίτλο; Θεωρούσες ότι οι άλλες κοπέλες ήταν λιγότερο όμορφες από εσένα ή απλά έχεις πολλή αυτοπεποίθηση;
Φέτος υπήρχαν πολλά όμορφα κορίτσια σε σχέση με τις άλλες φορές που υπήρχαν μόνο δυο τρία. Είχαν όλες κάτι ξεχωριστό και ανοιχτό μάτι, πράσινο, γαλάζιο. Απλά πίστευα ότι ξεχωρίζω. Ήξερα ότι θα πάρω κάποιον τίτλο. Άσχετα με όλα αυτά που έβγαιναν για τον πατέρα μου, δεν έχω πάρει τον τίτλο γι’αυτό το λόγο προς Θεού.

Πάνω σε αυτό θέλω να σε ρωτήσω τι απαντάς σε όσες είπαν πως κέρδισες τον τίτλο λόγω του μπαμπά σου.
Ο κόσμος κρίνει αντικειμενικά. Σέβομαι την γνώμη των άλλων ειδικά των κοριτσιών που ήταν στον διαγωνισμό και έζησαν τον ανταγωνισμό αλλά ο κόσμος νομίζω ότι μπορεί να κρίνει αν άξιζα να πάρω τον τίτλο ή όχι.

Πώς ήταν οι σχέσεις σου με τα άλλα κορίτσια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας για την μεγάλη βραδιά του τελικού;
Το πρώτο διάστημα είμασταν μια χαρά. Μέχρι που ξεκίνησαν να βγάζουν τα μέσα πράγματα για μένα κι εκεί ξεκίνησαν να δημιουργούνται εντάσεις, αλλά δεν το άφησα να με επηρεάσει. Είχαν δημιουργηθεί κόντρες αλλά εγώ δεν ασχολιόμουν πολύ. Προτίμησα να μην μιλάω καθόλου. Έκανα παρέα με δυο τρεις κοπέλες και όλες οι άλλες ήταν σε άλλη ομάδα. Υπήρχαν κλίκες.

Δηλαδή εσύ θεωρείς πως το επίθετό σου δεν σε βοήθησε καθόλου;
Αν ήμουν κοντή και δεν ήμουν εμφανίσιμη τα media θα ασχολιόντουσαν δυο λεπτάκια ότι είμαι απλά κόρη του Πρέλεβιτς. Δεν θα έπαιρνα τον τίτλο αν δεν το άξιζα. Αν γινόταν αυτό θα υπήρχε μεγάλη αντίδραση από τον κόσμο. Όπως και να’χει εγώ δεν κρατάω κακία, είναι φυσιολογική αντίδραση, την περίμενα όποιο τίτλο κι αν έπαιρνα. Κάθε χρόνο έτσι γίνεται. Και με την Δούκισσα είχαν βγει, είχε γίνει πανικός, αλλά η κοπέλα το άξιζε δεν έχει σημασία επειδή ο μπαμπάς της ήταν επώνυμος.

Από εδώ και πέρα ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια;
Αυτή τη στιγμή έχω πολλές υποχρεώσεις κι ο επόμενος στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο Miss Universe που θα γίνει τον Αύγουστο.

Εκεί πώς πιστεύεις ότι θα τα πας; Είσαι το ίδιο αισιόδοξη όπως στα καλλιστεία;
Κοίτα οι κοπέλες εκεί προετοιμάζονται χρόνια για να συμμετάσχουν σε αυτούς τους διαγωνισμούς. Εγώ δεν ήξερα καν να περπατάω με τακούνι. Αυτό το μήνα δούλεψα πάρα πολύ για να μάθω να περπατάω οπότε ίσως από αυτή τη πλευρά πιστεύω ότι θα είμαι η πιο απροετοίμαστη. Αυτές που πάνε εκεί πάνε κάθε χρόνο σε διαγωνισμούς γιατί είναι από πόλεις και ξέρουν γενικά το στυλ. Αλλά εμένα αυτό που μου αρέσει είναι ότι θα’ναι μια απίστευτη εμπειρία που θα μου μείνει για όλη μου τη ζωή, είτε τα πάω καλά είτε όχι. Έχω την αυτοπεποίθηση ότι θα τα πάω καλά. Θα δώσω το 105% του εαυτού μου.

Και με τις σπουδές σου τι θα κάνεις;
Περιμένω το πτυχίο μου και κάποια στιγμή θέλω να κάνω και το μεταπτυχιακό μου. Να δω λίγο τι γίνεται εδώ πέρα με τις δουλειές τι μπορώ να κάνω στην Ελλάδα και μετά θα πάρω το μεταπτυχιακό μου κάποια στιγμή.

Καλή επιτυχία
Ευχαριστώ πολύ!

Read More

And More