Στη θεατρική πρεμιέρα της Κ. Παπουτσάκη ο αγαπημένος της!

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση “Κεκλεισμένων των θυρών” με πρωταγωνιστές τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Γιώργο Πολυχρονόπουλο. Πρόκειται για το κοινωνικό έργο του Ζαν Πωλ Σαρτρ, του οποίου τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Έφη Μουρίκη.

Αρκετοί ήταν οι φίλοι των ηθοποιών από τον καλλιτεχνικό χώρο που τους τίμησαν με την παρουσία τους και βρέθηκαν στην πρεμιέρα. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Μπέζος με την Ναταλία Τσαλίκη, η Τζένη Μπότση και η Σοφία Παυλίδου. Από τη θεατρική πρεμιέρα της αγαπημένης του δεν έλειψε και ο Ορέστης Τζιόβας!

Όσον αφορά την παράσταση, αξίζει να αναφέρουμε ότι το έργο του γνωστού φιλόσoφου και δραματουργού πρωτοπαρουσιάστηκε το 1944 στο Λονδίνο κι από τότε κατέχει εξέχουσα θέση στον παγκόσμιο θεατρικό χάρτη.

Τρεις άγνωστοι μεταξύ τους, πρόσφατα νεκροί, ο Garcin, η Inez και η Estelle οδηγούνται στην κόλαση από έναν μυστηριώδη υπηρέτη, η οποία κόλαση, όπως απεικονίζεται στο συγκεκριμένο έργο, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σαλόνι με τρεις ίδιους καναπέδες διαφορετικής απόχρωσης.
Δεν υπάρχουν καθρέφτες, δεν υπάρχουν παράθυρα, δεν υπάρχουν βιβλία. Δεν υπάρχει ύπνος, ούτε καν δάκρυα. Το εγκληματικό τους παρελθόν, οι αντιδικίες, οι διαξιφισμοί, οι ειρωνείες, οι ηθικοί και μη εκβιασμοί, τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι τελείως παράλογο να προσπαθούν να ξεχάσουν την παρουσία των άλλων.
Ο δειλός Garcin, η σκληρή ομοφυλόφιλη Inez πού θα ποθήσει την νάρκισσο παιδοκτόνο Estelle, πολύ γρήγορα συνειδητοποιούν ότι η συνεύρεση τους δεν είναι τυχαία και ότι ο καθένας τους θα γίνει ο βασανιστής των άλλων δύο.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης:


Ο Γιάμννης Μπέζος, η Ναταλία Τσαλίκη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Χριστίνα Αλεξανιάν!


Η Τζένη Μπότση και η Σοφία Παυλίδου!

Ο Μιχάλης Ρέππας, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιώργος Πολυχρονόπουλος και ο Θανάσης Παπαθανασίου!



Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Γιάννη Μπέζο!


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη!

Read More

And More