Έρρικα Πρεζεράκου: Δεν υπάρχουν φαβορί στο “Dancing With the Stars”

Για το “Dancing With the Stars”, τη “μάχη” της με την Μανωλίδου και την Μαγγίρα για τον τελικό, αλλά και τον πρωταθλιτισμό μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στο “Down Town”.

Η Έρρικα Πρεζεράκου που έχει γοητεύσει κοινό και κριτές στο διάσημο παιχνίδι του Ant1, “Dancing With the Stars”, μιλά για την εμπειρία της και παραδέχεται πως δεν υπάρχουν αδιαφιλονίκητα φαβορί. “Κάθε Κυριακή το αποτέλεσμα εκπλήσσει τους διαγωνιζόμενους και τους κριτές του παιχνιδιού”, λέει η Έρρικα.

Η ίδια αναφέρει πως το παιχνίδι δεν είναι στημένο και ο κόσμος μπορεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, όσον αφορά το θέμα των χρημάτων, λέει ότι σκοπός είναι να μαζευτούν 100.000 ευρώ για το “Make a Wish”, χωρίς να αρνείται ότι υπάρχει αμοιβή για τους διαγωνιζόμενους. “Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πρόβες καθημερινά μέσα σε μια σχολή κι αν δεν ήταν το παιχνίδι ενδεχομένως θα δούλευαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί στην περίπτωση αυτή οι άνθρωποι να μην πληρώνονται”, προσθέτει η Έρρικα.

Ακόμη, η γοητευτική Έρρικα αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε τον πρωταθλιτισμό για να χάσει βάρος. “Επειδή έτρωγα πολύ ξεκίνησα να πηγαίνω γυμναστήριο για να χάσω κιλά. Κάποιος φίλος με παρότρυνε να πάω για τρέξιμο στο Ολυμπιακό Στάδιο και εκεί όταν είδα να κάνουν άλμα επί κοντώ ξετρελάθηκα. Το έβλεπα στον ύπνο μου κι έτσι ξεκίνησα προπονήσεις”, λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τον έρωτα και τις σχέσεις, δηλώνει πως είναι παραδοσιακή γυναίκα και θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Η Έρρικα Πρεζεράκου φωτογραφήθηκε για το “Down Town”!

Δείτε το video με μια από τις εμφανίσεις της Έρρικας Πρεζεράκου στο “Dancing With the Stars”!

Read More

And More