Πριγκίπισσα Charlotte: Δες πώς θα μοιάζει η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William στα δέκα της χρόνια!

Μπορεί η μικρή Charlotte Elizabeth Diana να είναι μόλις λίγων ημερών, αλλά οι fan της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έχουν πλέον την ευκαιρία να δουν πώς θα μοιάζει η μικρή πριγκίπισσα στην ηλικία των δέκα ετών. Την ευκαιρία αυτή τους δίνει η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ο Αμερικανός Joe Mullins.

Ο Mullins είναι ειδικευμένος σκιτσογράφος που εργάζεται σε εγκληματολογικά εργαστήρια. Μελέτησε λοιπόν τις φωτογραφίες των γονιών της μικρής πριγκίπισσας και έφτιαξε το δικό του σκίτσο/ πρόβλεψη για την εικόνα της σε δέκα χρόνια από τώρα.

Όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία η μικρή σύμφωνα με τον Joe Mullins και τους υπολογισμούς της, θα πάρει την καστανή πλούσια κόμη όπως και την μύτη της Kate Middleton. Το σαγόνι και τα χείλη της θα είναι “κληρονομιά” του William, ενώ τα μάτια της θα έχουν μια απόχρωση επηρεασμένη από τα γονίδια και των δύο γονέων της.


H Charlotte Elizabeth Diana στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο κοινό παρέα με τους ευτυχισμένους γονείς της.

Μένει να περάσουν δέκα χρόνια για να δούμε πόσο μέσα έπεσε στην πρόβλεψή του. Πάντως ο Joe Mullins είναι καταξιωμένος στην ειδικότητά του καθώς τα σκίτσα του, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, έχουν συμβάλει στην διαλεύκανση δεκάδων υποθέσεων στις Η.Π.Α. Ο ίδιος δήλωσε πως η μικρή Charlotte: “Θα είναι σίγουρα αξιαγάπητη, αφού τα γονίδια και από τις δύο πλευρές προδιαθέτουν για την ομορφιά της”.

Read More

And More