Πριγκίπισσα Charlotte: Σήμερα η βάφτιση! Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες

Μεγάλη χαρά για τη βασιλική Αγγλική οικογένεια σήμερα καθώς η πριγκίπισσα Charlotte βαφτίζεται. Η Kate Middleton, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον πρίγκιπα George αλλά και όλη την βασιλική οικογένεια αναμένεται να δώσουν το παρόν σε αυτό το μεγάλο γεγονός. Μόνο ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί γιατί βρίσκεται στην Αφρική.

Η τελετή θα γίνει στην εκκλησία St Mary Magdalene στο Sandringham κάτω σε κλειστό κύκλο και το μόνο μέρος που θα μπορούν να πλησιάσουν οι απλοί πολίτες, θα είναι ο εξωτερικός χώρος της εκκλησίας.


Όπως και ο αδελφός της, η Charlotte θα βαφτίστει με ένα φόρεμα από δαντέλα και σατέν, πιστό αντίγραφο εκείνου του φορέματος που φόρεσε η μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας, η Victoria, το 1841. Η πριγκίπισσα θα φοράει ένα περίτεχνο επίχρυσο στέμμα από πετράδια που συνηθίζουν να φοράνε στο Πύργο του Λονδίνου.

Η προσέλευση του κοινού αναμένεται να είναι μεγάλη και για αυτό η αστυνομία βρίσκεται ήδη σε επιφυλακή και ζητάει από το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό για να μη δημιουργηθούν προβλήματα αλλά και για να πραγματοποιηθεί η τελετή με ασφάλεια.

Read More

And More