Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.09.2010 | 10:47

Επιστρέφει το προξενιό λόγω κρίσης!

Επιστρέφει το προξενιό λόγω κρίσης!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κι ενώ όλοι οι επιχειρηματίες παραπονιούνται ότι έχουν δει τραγική μείωση του τζίρου τους, τα γραφεία συνοικεσίων τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας τη πελατεία του ολοένα να αυξάνεται.

''Εμείς τα τελευταία χρόνια αυξήσαμε το πελατολόγιό μας τουλάχιστον κατά 25%.Τα γραφεία συνοικεσίων πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν,άσχετα αν ο κόσμος σπανίως παραδέχεται ότι αναζητεί τις συμβουλές τους. Ειδικά όμως με το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης, έγινε σαφές σε πολλούς ότι δύο άνθρωποι μαζί αντιμετωπίζουν τα προβλήματα καλύτερα. Ακόμη και οι τράπεζες ή οι ιδιοκτήτες ακινήτων αντιμετωπίζουν αλλιώς ένα ανδρόγυνο και αλλιώς έναν εργένη. Πέρα από τα οικονομικά θέματα,σε δύσκολες περιόδους υπάρχει αυξημένη ανάγκη για συντροφιά και επιστροφή σε παραδοσιακές αξίες όπως η οικογένεια'' δηλώνει στο ΒΗΜΑ η κυρία Κατερίνα Λούη, ιδιοκτήτρια γραφείου συνοικεσίων.
 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους τρελούς του ρυθμούς, δυσκολεύει έναν άνθρωπο να κάνει ουσιαστικές γνωριμίες.''Ενας άνθρωπος που εργάζεται πολλές ώρες κάθε ημέρα, είτε είναι πολύ κουρασμένος για να αρχίσει τις εξόδους προς αναζήτηση συντρόφουείτε,ακόμη και αν το κάνει,οι γνωριμίες που γίνονται σε μέρη όπως είναι τα μπαρ δύσκολα καταλήγουν σε σοβαρές σχέσεις'' τονίζει ο κ. Γιώργος Πάππας, ιδιοκτήτης γραφείου συνοικεσίων στο κέντρο της Αθήνας και πρόεδρος του συγκεκριμένου κλάδου.
 
Κάθε χρόνο περίπου 2.000 γάμοι τελούνται μεταξύ ανθρώπων οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσω γραφείου συνοικεσίων. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του... προξενιού, οι γάμοι αυτοί είναι από τους πιο σταθερούς και μακροχρόνιους.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 7:35

Top 10