Αλ. Πρωτοψάλτη: Η οικονομική κρίση έφθασε στη μουσική!

Την οικονομική κατάσταση της χώρας, την κρίση στην ελληνική showbz και τους νέους καλλιτέχνες σχολιάζει σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη στα “ΝΕΑ”, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρει πως τα πράγματα έχουν αλλάξει στη σημερινή εποχή κυρίως για τους νέους καλλιτέχνες. Εάν χρησιμοποιήσουμε τον όρο μουσική βιομηχανία είναι πιο εύκολο για ένα νεαρό καλλιτέχνη να κάνει καριέρα σήμερα”, λέει χαρακτηριστικά.

Ενώ για τους νέους που βγαίνουν από ριάλιτι ταλέντων θεωρεί ότι το μόνο που τους προσφέρεται είναι εφήμερη δόξα. Η συμβουλή της προς αυτούς είναι: «Προσωπικά θα έλεγα στους νέους καλλιτέχνες να μη βιάζονται και να μεγαλώνουν αρμονικά μέσα από τη μουσική και τις εμπειρίες της ζωής. Όποιος έχει ταλέντο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Όσον αφορά τη σχέση της με τους ανθρώπους η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρει: «Με συγκινούν και με εμπνέουν οι άνθρωποι. Είμαι λάτρης της επικοινωνίας, κοινωνός του αισθήματος», ενώ παράλληλα δηλώνει ότι: «Είμαι ακούραστη και αιώνια ερωτευμένη με τη μουσική. Μου αρέσει να προσφέρω χαρά και συγκίνηση».

Για τη συνεργασία της με τον Στέφανο Κορκολή αναφέρει πως ήταν κάτι το αναμενόμενο αφού είχαν έρθει πολύ κοντά μετά την περιοδεία που είχαν κάνει σε Ελλάδα και Ισπανία.

Τέλος για την οικονομική κρίση αναφέρει πως έχει φτάσει και στη μουσική, την οποία θεωρεί ότι είναι καθρέφτης της κοινωνίας. “Αντιλαμβάνομαι, στενοχωριέμαι και θλίβομαι. Δεν διαφέρω, φοβάμαι αλλά ελπίζω. Για να αλλάξει όμως η χώρα πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More