Ρέα Τουτουνζή: “Δεν ξεπέρασα ποτέ τον θάνατο της μαμάς μου”

“Έχω κάνει ψυχανάληση, έχω μιλήσει πολύ, αλλά δεν φεύγει. Ως παιδί κρατούσα κακία στη μαμά μου. Επειδή με άφησε μόνη… Αυτό το κουβαλούσα μέσα μου μέχρι τα 28”, αποκαλύπτει η Ρέα Τουτουνζή σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για τον πρόωρο θάνατο της μητέρας της. “Δεν ξεπέρασα ποτέ τον θάνατο της μαμάς μου”, συμπληρώνει.

Το μοντέλο που κάνει φέτος το ντεμπούτο της στο θέατρο στην παράσταση “Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη” μιλά για την φθορά του χρόνου και πως την αντιμετωπίζει σε ότι αφορά την εικόνα της. “Κανονικά κάνω botox και μεσοθεραπεία. Τώρα βέβαια όχι, γιατί παίζω στο θέατρο. Ήθελα να το ζήσω έτσι. Νυστέρι δεν έχω δοκιμάσει”, λέει η ίδια.

Η Ρέα Τουτουνζή που έζησε την χρυσή εποχή στην βιομηχανία της μόδας την δεκαετία του 90 εκ των έσω αποκαλύπτει αν τότε είχε δοκιμάσει ναρκωτικά. “Ειλικρινά δεν θυμάμαι. Όταν είσαι νέος, έχεις περιέργεια. Κάνεις πειραματισμούς και περνάς από διάφορες φάσεις. Θέλεις να γίνεις μέλος μιας παρέας. Αυτή είναι η επικινδυνότητα. Κάπως έτσι ξεκινάει. Είναι σαν το τσιγάρο. Ξεκίνησα να καπνίζω επειδή αυτό έκαναν όλοι” σημειώνει η ίδια. “Δεν στάθηκαν ποτέ τα ναρκωτικά επικίνδυνα για μένα. Ποτέ δεν ήμουν τόσο φανατική και τόσο χωμένη” καταλήγει.

Περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί.

Read More

And More