ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ TLIFE! Ιδέες διακόσμησης, συνταγές – Plus 2 αποκλειστικές από διακεκριμένα εστιατόρια!

Οι μέρες πλησιάζουν και θέλεις να ετοιμάσεις το πιο εντυπωσιακό τραπέζι για τα φετινά Χριστούγεννα. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ιδέες για κυρίως πιάτα, μυστικά για εντυπωσιακά γλυκά και tips για να στρώσεις το τραπέζι με στιλ. Γιατί αυτές οι γιορτές είναι για να μας φέρουν όλους πιο κοντά. Κι ένα υπέροχο και λαμπερό σκηνικό θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τα πιο… ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Για τις αναγνώστριες του TLIFE και μόνο…
Εξασφαλίσαμε δύο gourmet συνταγές για εσένα μόνο! Δύο διακεκριμένα εστιατόρια της Αθήνας ανοίγουν την κουζίνα τους στο TLIFE και μας εκμυστηρεύονται τα μυστικά για τα πιο γιορτινά πιάτα!

Art de la table
Η διακόσμηση σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι η πιο σημαντική. Το TLIFE απευθύνθηκε στους ειδικούς για να έχεις και εγγυημένο αποτέλσμα. Ο διακοσμητής Κωνσταντίνος Ράπτης προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές της. Αφού στολίσουμε λοιπόν το σπίτι μας, ήρθε η ώρα να στολίσουμε και το τραπέζι μας! Καταρχάς, προσπαθούμε αυτά τα δύο να είναι ταιριαστά μεταξύ τους. Καλό είναι το τραπέζι να ακολουθήσει τα χρώματα και το στιλ της υπόλοιπης διακόσμησης που έχουμε διαλέξει για το χώρο μας.

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις έξυπνες ιδέες για το στόλισμα του τραπεζιού!!!

Από την διακόσμηση στη… γαστρονομία
Όπως καταλαβαίνεις ένα όμορφο τραπέζι δεν λέει τίποτα χωρίς ευφάνταστες και δημιουργικές συνταγές. Το Tlife Recipes έψαξε και βρήκε συνταγές που θα εντυπωσιάσουν και θα τους ικανοποιήσουν όλους. Από τους πιο παραδοσιακούς, μέχρι τους απαιτητικούς της μοντέρνας κουζίνας! Διάλεξε από μια ποικιλία ορεκτικών, κυρίως πιάτων, γλυκών και cocktails για να είναι το τραπέζι σου υπερπλήρες!!

With a little help from our chefs!!
To ΤLIFE ζήτησε τη βοήθεια επώνυμων σεφ, για να έχεις δύο αποκλειστικές και πεντανόστιμες συνταγές τα φετινά Χριστούγεννα. Κάνε κλικ επάνω στις κάρτες και δες πως θα ετοιμάσεις τις πιο gourmet και ξεχωριστές συνταγές από δύο διακεκριμένα εστιατόρια!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΣΤΑΧΥ

Last Minute Chance
Δεν πρόλαβες να ασχοληθείς με τα γλυκά; Δεν υπάρχει τίποτα στο σπίτι και νιώθεις λίγο άσχημα που δεν μύρισε το σπίτ κουραμπιέ και μελομακάρονο; Μην σκάς… ποτέ δεν είναι αργά! Δες τα πεντανόστιμα γλυκά του TLIFE με μια μικρή παραλλαγή για να ταιριάζουν και στη σιλουέτα σου.

Toυ Λευτέρη Σαββίδη

Read More

And More