Εσύ τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Έξυπνες επιλογές για όλη την εβδομάδα!

To ΤLIFE σου προτείνει νόστιμα και εύκολα πιάτα. Ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδα. Όπως κάθε Δευτέρα σου δίνουμε το μενού της εβδομάδας με συνταγές που θα αρέσουν σε όλους. Θαλασσινά, κρεατικά, σαλάτες αλλά και λαχταριστά γλυκά που θα κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο…νόστιμη!

Κάνε κλικ επάνω στη συνταγή που σου αρέσει για να δεις πως θα την ετοιμάσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ


Ετοίμασε το λαβράκι στον ατμό και συνόδευσέ το με το πλιγούρι και διάφορα λαχανικά. Μια ελαφριά και νόστιμη συνταγή από τον Σεφ Στυλιανό Αποστόλου. Gourmet πιάτο με λαχταριστό ψαράκι.

ΤΡΙΤΗ

Μια χορταστική σαλάτα με ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου, πράσινα λαχανικά και γλυκόπικρο γκρέιπφουτ. Δοκίμασέ την και θα δεις πως και θα σε κρατήσει και θα σε χορτάσει, χωρίς πολλές πολλές θερμίδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Φιλέτο μοσχαριού με σος μαυροδάφνης

Ένα τρυφερό φιλέτο μοσχαριού με σος μαυροδάφνης δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει τον αγαπημένο σου. Άλλωστε το κρασί με μέτρο κάνει πάντα καλό στη λίμπιντο. Μην το πιείτε, δοκιμάστε το επάνω στο φιλέτο.

ΠΕΜΠΤΗ

Αγόρασε την κλασική πικάντικη ιαπωνική σάλτσα γουασάμπι. Όχι δεν είναι ανάγκη να φας σούσι. Η παρακάτω συνταγή θα γαργαλήσει τον ουρανίσκο σου με πικάντικη γεύση από την Ιαπωνία. Το πιάτο έχει μόλις 215 θερμίδες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μια διαφορετική μακαρονάδα με λαχταριστά μακαρόνια και μπίκη παρμεζάνα. Χηρσιμοποίησε ιδανικά ταλιατέλες, χωρίς αυτό να σε περιορίζει να ετοιμάσεις την συνταγή με τα μακαρόνια που λατρεύεις περισσότερο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Μια διαφορετική εκδοχή μοσχαρίσου φιλέτου στη σχάρα. Δοκίμασέ το το Σάββατο που θα έχεις περισσότερο χρόνο για barbeque.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Γνωρίζεις τι είναι το κινόα; Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα καρπό που δένει πολύ ωραία με τις σαλάτες σου. Δοκίμασε την παρακάτω συνταγή που μπορεί να αντικαταστήσει και ένα πλήρες γεύμα της ημέρας. Άλλωστε έχει μόλις 228 θερμίδες.

ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Και φυσικά μην ξεχνάς και το απαρίτητο γλυκό. Παρακάτω θα δεις τις δύο προτάσεις του TLIFE για αυτή την εβδομάδα

Ψητά ροδάκινα με σος μπαλσάμικου και παγωτό γιαούρτι Πανακότα

Και καλή σας όρεξη

Read More

And More