Εσύ τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Γευστικές προτάσεις για όλη την εβδομάδα!

Το TLIFE σου δίνει gourmet, έξυπνες και γρήγορες επιλογές για το τραπέζι. Μία για κάθε ημέρα! Αν πάλι “σπας” το κεφάλι για το φαγητό της ημέρας, οι παρακάτω συνταγές θα σου δώσουν ιδέες και φυσικά λύσεις!

Κάνε κλικ επάνω στην συνταγή που σου αρέσει και δες τα υλικά που χρειάζεσαι, αλλά και πως θα ετοιμάσεις κάθε πιάτο.
ΔΕΥΤΕΡΑ

Ελαφριά, εύκολη και γρήγορη, η παρακάτω συνταγή θα αναταμείψει εσένα και τους δικούς σου. Η γεμάτη γεύση του σολομού, ταιριάζει απόλυτα με το χυμό λεμονιού και την ελαφριά μυρωδιά φρέσκου βούτυρου. Το βούτυρο είναι τόσο λίγο, που δεν πρέπει να σε απασχολεί!


ΤΡΙΤΗ


Αν κάθε φορά που ετοιμάζεις μια σαλάτα σκέφτεσαι ότι γρήγορα θα πεινάς και πάλι, δοκίμασε αυτή τη συνταγή. “Στέκεται” άνετα ως κύριο πιάτο ενώ η μοναδική γεύση της σος γιαουρτιού θα γαργαλίσει ευχάριστα τον ουρανίσκο σου!

ΤΕΤΑΡΤΗ


Αν το αγαπημένο σου cocktail είναι το mojito, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψεις αυτή τη συνταγή. Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλο, σε σάλτσα από μέντα, ρούμι και lime. Ένα πεντανόστιμο mojito στο πιάτο σου.

ΠΕΜΠΤΗ

Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πότε θα σε επισκεφθεί η μητέρα σου για να τους απολαύσεις. Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες και το αποτέλεσμα θα σε επιβραβεύσει. Μπορεί να είναι παραδοσιακό, αλλά είναι πάντα λαχταριστό πιάτο!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Όπως ήδη γνωρίζεις το καυτερό, ειδικά όταν προέρχεται από καυτερή πιπεριά είναι ό,τι πρέπει για να ανεβάσει την θερμοκρασία. Όχι μόνο στο στόμα, αλλά και στην λίμπιντο. Εξαιρετική συνταγή, που θα συνοδεύσεις με τορτίγιες και πίτες. Και η κουζίνα σου θα αντηχεί μουσικές από το μακρινό Μεξικό!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Μια διαφορετική σούπα με άνηθο και σπαράγγια. Αν έχεις βαρεθεί τις κλασικές σούπες, τότε αυτή ειναι η επιλογή σου. Ελαφριά και πεντανόστιμη. Συνόδευσέ την με βρασό αυγό…


ΚΥΡΙΑΚΗ


Το ψαρονέφρι είναι το πιο μαλακό και ζουμερό κομμάτι του χοιρινού. Αν το συνδυάσεις με την γλυκιά γεύση του Maple Syrop το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Εβδομάδα όμως χωρίς γλυκό δεν γίνεται. Το TLIFE σου προτείνει δύο μοναδικές συνταγές!

Extra Video recipe

Αν έχεις κανονίσει συγκέντρωση στο σπίτι για να δείτε DVD, η Νίκη Μερκούρη σου δίνει ιδέες για να ετοιμάσεις την πιο γρήγορη και εύκολη πίτσα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν είναι νόστιμη…

Read More

And More