Πρωτότυπα πιάτα για όλη την εβδομάδα! Τι θα μαγειρέψεις σήμερα;

Έχεις γίνει hacker του διαδικτύου και αναζητάς τις πιο πρωτότυπες συνταγές. Γιατί η μαγειρική είναι δημιουργία και θέλει πάντα έξυπνες ιδέες για να αισθάνεσαι πως πειραματίζεσαι και εξελίσεσαι. Κάναμε όλη την αναζήτηση για εσένα και σου φτιάξαμε ένα ξεχωριστό μενού για ολόκληρη την εβδομάδα.

Κάνε κλικ επάνω στις συνταγές και δες πως θα τις ετοιμάσεις. Μπορείς να τις κατεβάσεις και στον υπολογιστή σου, στο αρχείο με τις αγαπημένες σου συνταγές.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Είναι γρήγορο είναι πικάντικο και γευστικό. Συνόδευσέ το με ένα πεντανόστιμο ντιπ και λάχανο! Θα το λατρέψεις! Μην σε φοβίζει ο συνδυασμός… αρκεί να διαλέξεις ένα τρυφερό φιλέτο κοκκινόψαρου!

ΤΡΙΤΗ

Τηγάνισέ τα και πρόσφερέ τα ζεστά. Η μους κοτόπουλου στο εσωτερικό τους είναι μοναδική. Εγγύηση για όλο το αποτέλεσμα φυσικά ο Master Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος που υπογράφει και τη συνταγή…

ΤΕΤΑΡΤΗ

Θα βρεις φρέσκιες αγκινάρες στη λαϊκή και το μανάβικό σου. Και τι πιο κλασικό από αγκινάρες αλά πολίτα. Λεμονάτη γεύση με άρωμα από φρέσκο άνηθο. Θα το ετοιμάσεις εύκολα και θα “την πεις” και στη μαμά που σε κατηγορεί ότι δεν έμαθες τίποτα τόσα χρόνια στο πλευρό της.

ΠΕΜΠΤΗ

Θα το ετοιμάσεις στο άψε σβήσε. Είναι μια εύκολη και ελαφριά συνταγή. Η σάλτσα από αποξηραμένα φρούτα θα σου δώσει μια διαφορετική γεύση στο ελαφρύ και διαιτητικό πιάτο σου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Είναι ένα γεύμα ιδανικό για τις ζεστές ημέρες που έρχονται. Ελαφρύ, θρεπτικό, δροσερό και υγιεινό. Μια σαλάτα που θα καλύψει ακόμη και τις ανάγκες σου για κύριο γεύμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Σαντουιτσάκι στο ταπεράκι και κατ’ ευθείαν στη θάλασσα. Το τυλιχτό σου γεύμα δεν είναι ανάγκη όμως να είναι και φτωχικό!

Τι θα έλεγες για πικάντικη γεύση από τρυφερό φιλέτο χοιρινού και barbeque σος; Ένα χορταστικό γεύμα κλεισμένο μεταξύ δυο φρυγανισμένων ψωμιών για burger.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μια ιταλική συνταγή εύκολη, κλασική και γευστικότατη. Η Sophia Lauren μας δίνει ένα νοστιμότατο πιάτο που θα ετοιμάσεις στο άψε σβήσε.Κρύα σάλτσα από φρέσκια ντομάτα, ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες.

SWEET CORNER
Φυσικά, η πρόταση για γλυκό δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το εβδομαδιαίο σου μενού. Πάρε ιδέες για τα γλύκισμα που θα δώσει άλλη νότα στο τραπέζι σου….

Read More

And More