Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Μια λαχταριστή πρόταση για κάθε ημέρα της εβδομάδας

Όπως κάθε Δευτέρα, θα βρεις στο TLIFE μια προσεγμένη και επιλεγμένη λίστα με ξεχωριστά πιάτα για να μην αισθανθείς ούτε μια μέρα πως η κουζίνα σου είναι επαναλαμβανόμενη και βαρετή. Επιστρατεύουμε κάθε εβδομάδα δημιοργικότητα, επώνυμους Chef και διάσημους star μόνο για εσένα.

Κάνε κλικ επάνω στη συνταγή που… σου κάνει “κλικ” και δες πως θα την ετοιμάσεις και τα υλικα που θα χρειαστείς!

ΔΕΥΤΕΡΑ

O Gordon Ramsay είναι ο “αυθεντικός” εφιάλτης στην κουζίνα. Μας συστείνει μια παραδοσιακή συνταγή με ολόγλυκες ροδέλες πατάτας και κρεμμυδιού πολλά μυρωδικά και υπέροχη γεύση.

TΡΙΤΗ
H Kristin Davis παρουσιάζει μια λαχταριστή μακαρονάδα, συνταγή της μαμά της. Πάρε ελαφριά, αλλά πεντανόστιμα λουκάνικα γαλοπούλας για να ετοιμάσεις μια διαφορετική σάλτσα.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Οι σαρδέλες γίνονται ένα μικρό σαντουιτσάκι που σκεπάσει ένα νόστιμο μείγμα μαϊντανού και σκόρδου. Μια λεμονάτη σάλτσα μουστάρδα συμπληρώνει ένα πιάτο ελαφρύ – μόλις 280 θερμίδες – καλοκαιρινό και πολύ, πολύ γευστικό. Συνόδευσέ τες με σκορδαλιά. Μια συνταγή από τον Ηλία Μαμαλάκη για όσους λατρεύουν την έντονη γεύση, αλλά προσέχουν και τις θερμίδες.

ΠΕΜΠΤΗ

Φύλλα μέντας θα τυλίξουν το κρεατάκι σου και θα το κάνουν μαλακό, τρυφερό και πεντανόστιμο. Συνόδευσέ το με διάφορα λαχανικά και πατάτες που θα ψηθούν με το κρέας σου στη γάστρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πότε θα σε επισκεφθεί η μητέρα σου για να τους απολαύσεις. Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες και το αποτέλεσμα θα σε επιβραβεύσει. Λεμονάτη γεύση και γέμιση από ρυζάκι και κιμά…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Είναι ιδανική συνταγή για συγκεντρώσεις με την παρέα…δένει τέλεια με όλα τα dip και τις διάφορεσ σάλτσες που θα έχεις στο τραπεζάκι, γύρω γύρω από τα κεφτεδάκια. Γιατί το κεφτεδάκι είναι πεντανόστιμο και ο κιμάς κοτόπουλου πιο άπαχος.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με θρεπτικά συστατικά πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που μπορεί να αντικαταστήσει ένα γεύμα της ημέρας και να σε βοηθήσει να διατηρήσεις την γραμμή σου.


SWEET CORNER

Και καλή σας όρεξη!

Read More

And More