Νέα εβδομάδα, καινούριες δημιουργίες! Εσύ τι θα μαγειρέψεις σήμερα;

Είτε θέλεις να ετοιμάσεις παραδοσιακό αρνάκι για σήμερα, είτε να κάνεις το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας το TLIFE Recipes σου προτείνει εντυπωσιακά και ξεχωριστά πιάτα για κάθε ημέρα. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα αγαπημένα σου.

Κάνε κλικ επάνω στη συνταγή που σε ενδιαφέρει και δες πως θα την ετοιμάσεις

ΔΕΥΤΕΡΑ
Aρνάκι στην γάστρα με πατάτες φούρνου
Τρυπώσαμε στο εστιατόριου του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια για την δική τους συνταγή. Γιατί πως να το κάνουμε; Και το 15αυγουστο το αρνάκι έχει την τιμητική του. Ο Σωτήρης Ευαγγέλου Chef του εστιατορίου GB Corner μας δίνει μια νόστιμη παραλλαγή με αρνάκι. Τι θα έλεγες να το δοκιμάσεις;

ΤΡΙΤΗ

Τάρτα με πράσο και μανιτάρια

Λίγο πριν το Master Chef Junior, η Μαρία Μπεκατώρου μας δίνει μια λαχταριστή συνταγή. Τάρτα με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και διάφορα κίτρινα τυριά!

TETAΡΤΗ
Είναι το ιδανικό ζυμαρικό για δροσερές σαλάτες. Στην συνταγή αυτή, τα σπαράγγια θα δέσουν άψογα με τον σολομό, που κολυμπάει σε σκορδάτη σος ψητής πιπεριάς.

ΠΕΜΠΤΗ

Ετοίμασε το λαβράκι στον ατμό και συνόδευσέ το με το πλιγούρι και διάφορα λαχανικά. Μια ελαφριά και νόστιμη συνταγή από τον Σεφ Στυλιανό Αποστόλου…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πότε θα σε επισκεφθεί η μητέρα σου για να τους απολαύσεις. Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες και το αποτέλεσμα θα σε επιβραβεύσει. Λεμονάτη γεύση και γέμιση από ρυζάκι και κιμά…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Είναι ιδανική συνταγή για συγκεντρώσεις με την παρέα…δένει τέλεια με όλα τα dip και τις διάφορεσ σάλτσες που θα έχεις στο τραπεζάκι, γύρω γύρω από τα κεφτεδάκια. Γιατί το κεφτεδάκι είναι πεντανόστιμο και ο κιμάς κοτόπουλου πιο άπαχος.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με θρεπτικά συστατικά πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που μπορεί να αντικαταστήσει ένα γεύμα της ημέρας και να σε βοηθήσει να διατηρήσεις την γραμμή σου.


SWEET CORNER

Και καλή σας όρεξη!

Read More

And More