Τι έχει το μενού σήμερα; Συνταγές για κάθε ημέρα της εβδομάδας

Δευτέρα σήμερα και μια νέα εβδομάδα ξεκινά. Τι λαχταράει ο αγαπημένος σου για φαγητό; Ποιο πιάτο πεθύμησες να ετοιμάσεις; Το TLIFE σου προτείνει μια συνταγή για κάθε ημέρα.

Κάνε “κλικ” επάνω στη συνταγή της ημέρας και δες τα υλικά που θα χρειαστείς, αλλά και βήμα, βήμα τον τρόπο που θα την ετοιμάσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Καπνιστό φιλέτο χοιρινού

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή ψητής μπριζόλας που θα λατρέψεις. Το μυστικό είναι σε ένα γευστικό mix μπαχαρικών που θα ετοιμάσεις μόνη σου και θα δώσει στο κρέας σου καπνιστή, ιδιαίτερη γεύση. Και φυσικά, δεν πρόκειται για βαρύ και παχυντικό πιάτο. Το καθαρό κομμάτι κρέας και τα μπαχαρικά δεν θα σου προσφέρουν περισσότερες από 225 θερμίδες.

ΤΡΙΤΗ

Γεμιστά καλαμαράκια με λαχταριστή κάπαρη και ελιές θα συνθέσουν ένα μεσογειακό πιάτο που θα λατρέψουν όλοι. Δεν είναι ανάγκη να κατέβεις στην ψαραγορά. Αρκεί να έχεις στην κατάψυξή σου ολόκληρα καλαμάρια Καλλιμάνης

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μια πολύ εύκολη συνταγή που θα μεταμορφώσει το φιλέτο κοτόπουλου σε λεμονάτη πανδαισία. Συνόδευσέ το με αφράτο πουρέ πατάτας. Ένα ακόμη πιάτο με λίγες θερμίδες, αλλά πολλή, μα πολλή γεύση!

ΠΕΜΠΤΗ

Ταξίδεψε από την κουζίνα σου μέχρι το Μεξικό. Αν σου αρέσουν οι έντονες γεύσεις και λατρεύεις το τρυφερό μοσχάρι αυτή είναι η συνταγή σου. Δεν έχεις παρά να αγοράσεις τορτίγιες (θα βρεις στο super market τραγανές ή και πιο αφράτες ανάλογα με τα γούστα σου) μέσα στις οποίες θα τυλίξεις το μοσχάρι, τα κρεμμυδάκια και τα καυτερά μπαχαρικά σου.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κολοκυθάκια γεμιστά με σος γιαουρτιού

Συνταγή που μυρίζει ανατολή. Μια παραδοσιακή συνταγή που επιβιώνει στην ελληνική κουζίνα από γιαγιά σε κόρη…Πράσινα κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και βελούδινη σος γιαουρτιού με πικάντικη σκορδάτη γεύση. Δοκίμασέ το.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Σούπα με μπρόκολο και μήλο

Μια σούπα διαφορετική από τις άλλες. Τώρα που τα μήλα είναι πιο ώριμα από ποτε, ετοίμασε αυτό το πιάτο. Βελουτέ απόλαυση για τις ημέρες που η θερμοκρασία πέφτει χαμηλά.


ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή όλοι θέλουμε κάτι ξεχωριστό. Δοκίμασε χοιρινό με πορτοκάλι, σε συνδυασμό με την έντονη γεύση των πράσινων ελιών. Μια πολύ καλή ιδέα για οικογενειακό τραπέζι.

…ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Διάλεξε μεταξύ των δύο παρακάτω λαχταριστών λιχουδιών. Ή αν έχεις χρόνο, ετοίμασέ τες και τις δύο!!

Read More

And More