Όλα στα κάρβουνα… Το grilled menu της εβδομάδας! Γιατί οι ψητές απολαύσεις καταπολεμούν τον καύσωνα!

Hot, hot, hot! Ανέβασε τη θερμοκρασία στην ψησταριά σου και ετοίμασε ό, τι μπορεί να βάλει ο νους σου. Από νοστιμότατα μπιφτέκια, κοτόπουλο και γαρίδες ψητές, μέχρι σαλάτα από ψητά λαχανικά αλλά και εντυπωσιακό επιδόρπιο με ψητό ανανά.

Μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή για κάθε ημέρα, είτε είσαι ήδη στις διακοπές, είτε θέλεις να δημιουργήσεις στο μπαλκόνι σου τις κατάλληλες συνθήκες για να μπεις σε holiday mood! Κάνε κλικ στη συνταγή που σου αρέσει και δες πως θα την ετοιμάσεις…

ΔΕΥΤΕΡΑ

Τρυφερό μπουτάκι κοτόπουλο, καυτερή γεύση και μόλις 240 θερμίδες. Ένα νόστιμο μείγμα τεκίλας και χυμού ανανά καίγεται στην επιφάνειά του όσο ψήνεται στα κάρβουνα, δίνοντας ξεχωριστή γεύση στο πιάτο σου!

ΤΡΙΤΗ

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή ψητής μπριζόλας που θα λατρέψεις. Το μυστικό είναι σε ένα γευστικό mix μπαχαρικών που θα ετοιμάσεις μόνη σου και θα δώσει στο κρέας σου καπνιστή, ιδιαίτερη γεύση. Και φυσικά, δεν πρόκειται για βαρύ και παχυντικό πιάτο. Το καθαρό κομμάτι κρέας και τα μπαχαρικά δεν θα σου προσφέρουν περισσότερες από 225 θερμίδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Όταν μαγειρεύεις τις γαρίδες ολόκληρες μένουν ζουμερές και κρατούν όλους τους χυμούς τους. Για την παρακάτω συνταγή επίλεξε μεγάλες γαρίδες, τις λεγόμενες γάμπαρες, που θα κοπούν πιο εύκολα πεταλούδα

ΠΕΜΠΤΗ

Μια ακόμη συνταγή του διατροφολόγου – διαιτολόγου Νικόλαου Κριαρά για να συνοδεύσεις έξυπνα την γυμναστική και να έχεις πιο άμεσα αποτελέσματα.Τα νόστιμα μπιφτεκάκια βρώμης θα σου δώσουν όλη την απαραίτητη πρωτεΐνη για να συνεχίσεις τη εξάσκηση. Α, και μην ξεχάσεις πως είναι πεντανόστιμα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Είναι εύκολα, είναι γρήγορα και είναι πεντανόστιμα. Δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 3 € το πιάτο. Άφησε σε εμάς τον προϋπολογισμό της κουζίνας σου. Ένας χορταστικό πιάτο με ωραία γεύση και βέβαια λίγα χρήματα. Με 3 € θα αγόραζες ενάμισυ μόλις τυλιχτο σουβλάκι.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Μια σαλάτα διαφορετική από τις άλλες. Απλά ψήσε τα λαχανικά σου και το νόστιμο χαλούμι στα κάρβουνα ή το ειδικό αντικολλητικό σου τηγανάκι και σέρβιρε!!

ΚΥΡΙΑΚΗ

Κι όμως, εκεί που θα ανάψεις κάρβουνα για την Τσικνοπέμπτη μπορείς να φτιάξεις ακόμη και πίτσα. Προμηθεύσου με τις έτοιμες πιτούλες για σουβλάκια και φτιάξε ατομικές πίτσες με λιωμένη μοτσαρέλα και τρυφερά μανιτάρια κρίμινι.

SWEET CORNER
Ψητός ανανάς με παγωτό βανίλια Ψητά ροδάκινα με σος μπαλσάμικου και παγωτό γιαούρτι

Καλή όρεξη!

Read More

And More