Γεμιστές δημιουργίες… Γέμισε το μενού της εβδομάδας με υπέροχες συνταγές

Γεμιστά αβοκάντο, ζουμερές ντομάτες με γέμιση μανιταριών, γεμιστά μπισκότα! Γέμισε τη ζωή σου με απίστευτες λιχουδιές, μία για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Ένα υλικό θα αποτελεί τη βάση και μια σειρά από νόστιμα συστατικά την ξεχωριστή γέμιση…

Για να δεις τις “γεμάτες” συνταγές κάνε κλικ στον τίτλο που σε ενδιαφέρει και δες την κάρτα με τα υλικά, αλλά και τον τρόπο προετοιμασίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ελαφρύ γεύμα με έντονη γεύση από λεμόνι και αρωματικό αβοκάντο. Αν σου έμεινε στήθος κοτόπουλο από την περασμένη ημέρα, αυτή είναι ιδανική συνταγή για να “ανακυκλώσεις” το κοτόπουλο εύκολα και έξυπνα!

ΤΡΙΤΗ

Ντομάτες γεμιστές με μανιτάρια

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή γεμιστής ντομάτας, με μανιτάρια και μουστάρδα. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και να είσαι σίγουρη πως τόσο η γεύση όσο και οι χαμηλές θερμίδες θα σε ανταμείψουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Αν και έχει μια διαδικασία, δεν θα σε ταλαιπωρήσει πολύ και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Άλλωστε, νόστιμα τα τηγανιτά καλαμαράκια αλλά δεν είναι για κάθε μέρα!!

ΠΕΜΠΤΗ

Μια εναλλακτική της αγαπημένης σου γεμιστής πατάτας φούρνου. Ψήσε τις πατάτες στο γκριλ και γέμισε με τυρί, κρέμα γάλακτος και νόστιμο κιμά!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Νόστιμα ρολάκια από λάχανο με γέμιση από διάφορα λαχανικά, κρεμμύδι, σκόρδο και πικάντικη πινελιά καυτερής πιπεριάς. Ό, τι πρέπει για τις ημέρες που κάνει ζέστη και δεν θέλεις βαρύ φαγητό με κρεατικά ή κρέμες γάλακτος!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αν λατρεύεις τις αγκινάρες αυτή είναι μια συνταγή για να τις απολαύσεις διαφορετικα, εκτός από α λα πολίτα. Με φρέσκα μανιτάρια και ντομάτα θα γίνει το αγαπημένο σου ελαφρύ πιάτο!

ΚΥΡΙΑΚΗ

Αφράτος κιμάς τυλίγει στο εσωτερικό του βραστό αβγουλάκι, τραγανό μπέικον και λιωμένο κίτρινο τυρί. Είναι τόσο νόστιμο! Και το καλύτερο είναι ότι σου θυμίζει παιδική ηλικία… δες πως θα το ετοιμάσεις!


Sweet Corner

Και καλή σας όρεξη

Του Λευτέρη Σαββίδη

Read More

And More