Τι θα φάμε σήμερα; Οι συνταγές που θα μοσχομυρίσουν στην κουζίνα αυτή την εβδομάδα

Συνταγές, προτάσεις και ιδέες για να ντύσεις γευστικά όλη την εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα ως την Κυριακή. Επιλογές για το κυρίως, αλλά και extra συνταγές με γλυκά και smoothies για να είναι το μενού σου πλήρες!

Δύσκολη μέρα η Δευτέρα, δεν νομίζεις; Είναι κάτι σαν μικρή αρχή… της εβδομάδας, στη δουλειά και με τις δεκάδες υποχρεώσεις. Κι όπως λένε κάθε αρχή και δύσκολη! Βαθειά ανάσα και ξεκινάμε. Ας ξεκινήσουμε πρώτα και κύρια με αυτό τον υπέροχο καιρό. Έχεις παρατηρήσει πόσο πιο όμορφα χρώματα έχει ο ουρανός το φθινώπορο; (Ναι, ναι ξέρω από αύριο αρχίζουν οι βροχές. Ε, και;).

Μπορεί να μας πλακώνει η μέρα αυτή, όμως από την άλλη έχει και κάτι πολύ θετικό. Ξεκούραστη από το Σαββατοκύριακο μπορείς να προγραμματίσεις όλα όσα θέλεις να κάνεις την καινούρια βδομάδα. Πάρε για παράδειγμα το φαγητό σου…

Το TLIFE Recipes έχει και πάλι το χάρτη της γεύσης για να μην ψάχνεις στα τυφλά. Για να μην ακούσεις από αγαπημένα χείλη ποτέ ξανά “πάλι κοτόπουλο;” ή “προχθές δεν φάγαμε φακές;”, αλλά και για αν μην βαριέσαι κι εσύ στην κουζίνα. Μια νέα συνταγή είναι πάντα πρόκληση και αν το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο – που θα είναι, το εγγυώμαστε εμείς αυτό – η ανταμοιβή απολαυστική.

Η διαδικασία είναι απλή και την γνωρίζεις πια πολύ καλά. Μπαίνεις κάθε μέρα στη σελίδα των συνταγών του TLIFE και αναζητάς την πρόταση ημέρας στο ειδικό μποξάκι! ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πάρε μια γεύση από το μενού from monday to Sunday με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Read More

And More