Οι συνταγές της εβδομάδας… ιδέες για νόστιμες ημέρες!

Δευτέρα και το TLIFE ετοιμάζει το γευστικό του ταξίδι για όλη την εβδομάδα. Βάλε σκούφο και ποδιά και δες πως θα κάνεις τα καθημερινά σου ραντεβού με την κουζίνα πιο γευστικά και ενδιαφέροντα. Μια ξεχωριστή συνταγή για κάθε εβδομάδα… plus: Δυο λαχταριστά γλυκάκια για να συνοδεύσεις τα κυρίως πιάτα σου.

Κάνε κλικ στη συνταγή που σου αρέσει και δες πως θα την ετοιμάσεις, αλλά και τα υλικά που θα χρειαστείς!

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ζουμερό μάνγκο και ακτινίδιο σε χυμό από πορτοκάλι τυλίγει τη γεμάτη γεύση ενός καθαρού φιλέτου σολομού. Πρόκειται για μια ελαφριά συνταγή με διαφορετικό συνοδευτικό. Τα φρούτα είναι ιδανική συνοδεία, τόσο γιατί δεν έχουν πολλές θερμίδες, όσο γιατί η γεύση τους δένει υπέροχα με το πεντανόστιμο κρέας του σολομού. Μια συνταγή για να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα, να ετοιμάσεις στα γρήγορα (μόλις 30-45 λεπτά) και να απολαύσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ω 3 καλά λιπαρά, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά είναι λίγα μόνο από τα διατροφικά ωφέλη της συνταγής.

ΤΡΙΤΗ

Τάρτα με πράσο και μανιτάρια

Λίγο πριν το Master Chef Junior, η Μαρία Μπεκατώρου μας δίνει μια λαχταριστή συνταγή. Τάρτα με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και διάφορα κίτρινα τυριά!

TETAΡΤΗ
Είναι το ιδανικό ζυμαρικό για δροσερές σαλάτες. Στην συνταγή αυτή, τα σπαράγγια θα δέσουν άψογα με τον σολομό, που κολυμπάει σε σκορδάτη σος ψητής πιπεριάς.

ΠΕΜΠΤΗ

Ετοίμασε το λαβράκι στον ατμό και συνόδευσέ το με το πλιγούρι και διάφορα λαχανικά. Μια ελαφριά και νόστιμη συνταγή από τον Σεφ Στυλιανό Αποστόλου…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τι θα κάνεις το ψητό κοτοπουλάκι που έμεινε από την προηγούμενη το βράδυ; Μα φυσικά μια νόστιμη και λαχταριστή σαλάτα ποιυ θα σε “κρατήσει” και θα σε χορτάσει!!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Sex & The City συνταγή από την γλυκιά Christin Davis. Αγόρασε νόστιμα και ελαφριά λουκάνικα γαλοπούλας και ετοίμασε μια συνταγή όνειρο!!

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μια διαφορετική συνταγή να ετοιμάσεις το κοτόπουλο και να είναι γλυκόξινο και νόστιμο!

SWEET CORNER

Αν τη δοκιμάσεις, καλή σας επιτυχία!
Και φυσικά είμαστε εδώ για να δεχθούμε οποιαδήποτε παραλλαγή, σχόλιο και φυσικά συνταγή θέλεις να μοιραστείς με την παρέα του TLIFE. Γράψε μας τη συνταγή και πως θα την ετοίμασες καισ τείλε τη συνταγή σου στο photos@tlife.gr. Δοκίμασες κάποια από τις παραπάνω προτάσεις και είσαι περήφανη για το αποτέλεσμα; Βγάλε τη δημιουργία σου φωτογραφία και στείλε την στο photos@tlife.gr

Read More

And More