ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Ένα ελαφρύ μενού για το καλοκαίρι! Πιάτα με λίγες θερμίδες για όλη την εβδομάδα

Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για να οργανώσεις όλη την εβδομάδα! Τι θα έλεγες να προγραμματίσεις όλα τα γεύματα της εβδομάδας από σήμερα; Με μια “ελαφριά” διαφορά. Τώρα που μπήκε ο Μάιος θέλεις να μαγειρεύεις πιο light, να τρέφεσαι σωστά και με πιάτα με λίγες θερμίδες. Το καλοκαίρι παραμονεύει και θέλεις να το… αιφνιδιάσεις με το πιο όμορφο σώμα!

Το TLIFE Recipes έχει για εσένα ένα light μενού για όλη την εβδομάδα με νόστιμες και απολαυστικές συνταγές ιδανικές για την περισταση. Και μην σκεφτείς πως δεν θα έχει γλυκό αυτή τη γευστική βδομάδα! Σε καμία περίπτωση. Πολύ απλά, θα είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα ξέρεις πόσες (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ) θερμίδες σου προσφέρει.

Τώρα πια την ξέρεις τη διαδικασία! Μείνε συντονισμένη εδώ καθημερινά, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ και βρες τη συνταγή για κάθε ημέρα κάτω από το section ”Συνταγή ημέρας”!

Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις το μενού αναλυτικά!

ΠΙΟ FIT ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…
Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που θα πατήσεις το ποδαράκι σου στην άμμο πιο αδύνατη και σέξι από ποτέ; Αναζητάς μυστικά διατροφής, μενού δίαιτας και προγράμματα γυμναστικής πριν φορέσεις το μαγιό σου; Η λύση είναι μία! ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ Ο, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ TLIFE

Read More

And More