Reese Witherspoon: Με την κόρη της Ava μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Ο Ryan Phelippe, ο πρώην σύζυγός της Reese Whitherspoon και πατέρας της 15χρονης Ava, ίσως να μη θέλει να το παραδεχτεί αλλά η εικόνα μιλάει απο μόνη της. Η Ava είναι ίδια με την διάσημη μαμά της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μας σύστησε την κόρη της μέσω Instagram κι όσοι αντίκρισαν την φωτογραφία της έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την απίστευτη ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις


“Το κορίτσι μου!” έγραψε -και καθόλου άδικα- η Reese Witherspoon στην φωτογραφία που τράβηξε με την έφηβη κόρη της, λίγο πριν εκείνη την συνοδεύσει στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο “Hot Pursuit”. Το σίγουρο είναι πως αν χρειαστεί κάποια στιγμά μια σωσία σε μία από τις επόμενες ταινίες της, η Reese Witherspoon δεν θα χρειαστεί να ψάξει πολύ, αφού η Ava Phelippe αν έχει κληρονομήσει και το ταλέντο των γονιών της, μπορεί άνετα να βοηθήσει σε αυτό τη μαμά της.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο από τον Ryan Phelippe, τον 11χρονο Deacon, ενώ έχει ένα ακόμα παιδί, τον σχεδόν 2 ετών Tennessee Toth από τον δεύτερο σύζυγό της Jim Τoth.

Read More

And More