Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.10.2010 | 15:31

Α. Ρέμος: "Είναι πόλεμος λάσπης και κατασυκοφάντησής μου". Η επίσημη απάντηση στη Sony!

Α. Ρέμος: Είναι πόλεμος λάσπης και κατασυκοφάντησής μου. Η επίσημη απάντηση στη Sony!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ψευδή και ανακριβή χαρακτηρίζει ο Αντώνης Ρέμος τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για δέσμευση της περιουσίας του από την εταιρεία SONY και για "νομική ανικανότητά του" να εισπράξει τις αμοιβές από την εργασία του.

Στην ανακοίνωσή του, ο Αντώνης Ρέμος κάνει λόγο για "ευφάνταστα εφευρήματα" τα οποία διοχετεύει η SONY στα ΜΜΕ, με στόχο την συκοφάντησή του, επειδή ο τραγουδιστής αρνήθηκε να ανανεώσει τη συνεργασία τους. Δηλώνει μάλιστα, πως προσφεύγει στη δικαιοσύνη για να προστατεύσει τον εαυτό του.

Διάβασε  την ανακοίνωση του τραγουδιστή:

                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH  Αντώνη Ρέμου
 
Αθήνα 28 Οκτωβρίου 2010
Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν και αναπαράγονται ανεξέλεγκτα από και σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο των «ειδήσεων», ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη δικαστική διαμάχη μου με την εταιρεία SONY.
Είναι απολύτως ψευδή τα περί δήθεν δέσμευσης της περιουσίας μου από την εταιρεία SONY, όπως είναι και απολύτως ανακριβή τα περί δήθεν «νομικής» ανικανότητάς μου να εισπράξω αμοιβές από την εργασία μου. Όλα αυτά τα ευφάνταστα δεν είναι παρά κατευθυνόμενα εφευρήματα που μοναδικό σκοπό έχουν να βλάψουν εμένα και την οικογένειά μου, καθώς και να μου προκαλέσουν ζημία στην επαγγελματική μου πορεία.
Παρά τα όσα διοχετεύει η εταιρεία SONY και οι ιθύνοντες αυτής τόσο στα ΜΜΕ, όσο και σε κάθε έναν δραστηριοποιούμενο στο χώρο, η πραγματικότητα είναι μία: Η εταιρεία SONY, προφανώς αισθανόμενη πανίσχυρη απέναντι στα μέσα, ξεκίνησε έναν πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησής μου, επειδή όταν έληξε η μεταξύ μας συνεργασία, εγώ «τόλμησα» να αρνηθώ την περαιτέρω ανανέωσή της.
Η αποικιοκρατική άποψη της συνεργασίας είναι συνήθης για τη SONY, η οποία στην πορεία των χρόνων έχει απολέσει πληθώρα καλλιτεχνών για το λόγο αυτό. Εγώ αισθάνομαι ότι όλ’ αυτά τα χρόνια πρόσφερα πολλά στη συγκεκριμένη εταιρεία, η δε στάση της τον τελευταίο καιρό δικαιώνει περίτρανα την απόφασή μου να διαχωρίσω οριστικά την καλλιτεχνική μου πορεία από αυτήν.
Ευτυχώς για τους καλλιτέχνες, εταιρείες υπάρχουν πολλές. Δυστυχώς για τις εταιρείες ο κάθε καλλιτέχνης είναι μοναδικός. Δυστυχώς για τη SONY, η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία προσφεύγω πλέον, προκειμένου να προστατευθώ σαν άτομο και σαν καλλιτέχνης από την άδική και απρόκλητη επίθεση που υφίσταμαι τον τελευταίο καιρό από τη SONY, και βλέπει και ακούει και κρίνει με μοναδικό γνώμονα το νόμο.

Αντώνης Ρέμος
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10