Richard Gere: Τρυφερές στιγμές στην παραλία με την κατά 33 χρόνια μικρότερη σύντροφό του!

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την νέα σύντροφό του στο πλευρό του σε κινηματογραφικό φεστιβάλ της Σικελίας, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε και τις πρώτες τρυφερές στιγμές μεταξύ του 65χρονου Richard Gere και της 32χρονης Ισπανίδας Alejandra Silva.

Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πώς έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά 33 χρόνια μικρότερής του Ισπανίδας, ενώ σύμφωνα με τα ξένα μέσα οι δυο τους μάλλον είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Η Alejandra Silva είναι μητέρα ενός παιδιού και celebrity στην χώρα της, καθώς συχνά κυκλοφορεί ανάμεσα σε αριστοκρατικές παρέες της Ισπανίας.

Η ίδια σύμφωνα με τα ξένα μέσα, υπήρξε σύζυγος του Αμερικανού μεγιστάνα Robert Friedland, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο τον Albert. Πρόσωπο από το περιβάλλον της Alejandra Silva δήλωσε στο Ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC: “Είναι ζευγάρι σχεδόν έναν χρόνο τώρα και είναι πολύ διακριτικοί. Η Alejandra πηγαινοέρχεται μεταξύ Manhattan και Μαδρίτης, ενώ ο Richard έχει έρθει επίσης στην Ισπανία για να την δει αρκετές φορές. Κατάφεραν όλο αυτό τον καιρό να το κρύψουν από τους δημοσιογράφους αλλά όλοι τους οι φίλοι γνωρίζουν το “μυστικό” της σχέσης τους”.

Όσο καιρό κι αν είναι στο πλάι της γοητευτικής Ισπανίδας ο Richard Gere, είναι σίγουρα πολύ καλά. Ίσως φταίει η Σικελία ίσως ο έρωτας, πάντως ο διάσημος πρωταγωνιστής φαίνεται χαλαρός και ευδιάθετος στις διακοπές του μαζί με τη νέα του σύντροφο που αγκάλιαζε συνεχώς. Και η Alejandra Silva φαίνεται πως έχει αμοιβαία τρυφερά αισθήματα για τον ηθοποιό αφού φρόντισε μέχρι και να του βάλει αντηλιακό στο πρόσωπο στην παραλία.

Η Daily Mail που αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες τους από την ιστοσελίδα Βeecoope.com, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ηθοποιού που αρνήθηκε να τις σχολιάσει.

O πρωταγωνιστής του “Pretty Woman” βρίσκεται αυτή την περίοδο στο τελικό στάδιο της έκδοσης του διαζυγίου του με την δεύτερη σύζυγό του, Carey Lowell με την οποία χώρισαν ουσιαστικά το 2013 μετά από 11 χρόνια γάμου. Ο Richard Gere είχε παντρευτεί πρώτη φορά το 1991 με την Cindy Crawford. O γάμος του γοητευτικού star και του super model είχε διαρκέσει μόλις 4 χρόνια.

Read More

And More