Riley Keough: Παντρεύτηκε η 25χρονη εγγονή του Elvis Presley

Η πανέμορφη εγγονή του βασιλιά Elvis μεγάλωσε και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Η 25χρονη ηθοποιός Riley Keough, κόρη της Lisa Marie Prestley παντρεύτηκε σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, τον εκλεκτό της καρδιάς της Ben Smith – Pettersen.

/

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία ρομαντική τελετή στους αμπελώνες της κοιλάδας Napa στις Η.Π.Α. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους τους ήταν η συνάδελφος της νύφης Kristen Stewart και το μοντέλο Cara Delevingue. Ο Ben Smith Pettersen είναι κασκαντέρ και γνώρισε την εγγονή του Elvis Presley στα κινηματογραφικά πλατό.

/

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα. “Βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους. Είναι τέλειοι ο ένας για τον άλλο” δήλωσε φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό.

/

Η Riley Keough είναι κόρη της Lisa Marie Presley από τον πρώτο – από τους συνολικά τέσσερις- γάμο της με τον μουσικό Danny Keough. Ήταν το πρώτο εγγόνι του Elvis και της Priscilla Presley.

/
O Elvis Presley παντρεύτηκε την Priscilla το 1967. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1973, ενώ απέκτησαν μόνο μία κόρη, τη Lisa Marie Presley, μητέρα της Riley Keough.

Ωστόσο δεν γνώρισε ποτέ τον super star παππού της, που είχε φύγει από τη ζωή το 1977, 12 χρόνια πριν την γέννηση της.

Read More

And More