Ringo Starr: Ο ντράμερ των Beatles έγινε 75 ετών και το γιόρτασε με μία εντυπωσιακή τούρτα και το πιο… rock outfit!

Το πιο αγαπητό κι ένα από τα δύο εν ζωή “σκαθάρια” εν έτει 2015, ο Ringo Starr, συμπλήρωσε τα 75 του χρόνια ζωής και το γιόρτασε όπως και κάθε χρόνο στο Hollywood στην εκδήλωση “Peace and Love” (οι βασικές αξίες των Beatles) που διοργανώνει με αυτή την αφορμή.

Ο Ringo Starr που στην ζωή του ως μέλος των θρυλικών “The Beatles” αλλά και για αρκετά χρόνια μετά την διάλυσή τους, έχει παλέψει με την κατάθλιψη, την κατάχρηση αλκοόλ και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών αλλά κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και σήμερα να δείχνει πιο υγιής από ποτέ.

Όπως είπε στην εφημερίδα “Independent” πολλές φορές θύμα των δικών του καταχρήσεων έπεφτε και η σύζυγός του Barbara Bach. Αν και εκείνη δεν τον εγκατέλειψε ποτέ εκείνος για πολλά χρόνια την πλήγωνε ενώ όπως παραδέχτηκε την δεκαετία του 1980 σε ένα μεθύσι του την χτύπησε τόσο πολύ που εκείνοι που την βρήκαν νόμιζαν αρχικά πως ήταν νεκρή.

Ο Ringo Starr είναι πια ένας καινούργιος άνθρωπος κι έχει αφήσει πίσω τον “κακό εαυτό” του. Και η Barbara βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του κατά την διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων του. Στο πλάι του θρυλικού Ντράμερ που πρόσφατα βραβεύτηκε από το Rock n’ Roll Hall of Fame, ήταν επίσης πολλοί φίλοι του, όπως ο τραγουδιστής των Eagles – o Paul McCartney έλειπε λόγω της παγκόσμιας περιοδείας του – και ο σκηνοθέτης David Lynch. Και φυσικά οι fan του!

Εκτός από την ψυχεδελική… τούρτα του, ο ίδιος έκλεψε τις εντυπώσεις και με την rock εμφάνισή του με μαύρο στενο τζιν και ασορτί Jacket αλλά και με αθλητικά παπούτσια γνωστής εταιρείας με μία στάμπα… του εαυτού του!

Και μπορεί φέτος ο Ringo Starr να κυκλοφόρησε το 18ο άλμπουμ της καριέρας του, αλλά η φωνή του 75χρονου ντράμερ θα μείνει για πάντα αξέχαστη (μαζί φυσικά με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στα κρουστά) χάρη στο παρακάτω αριστούργημα των Beatles που ο John Lennon και ο Paul McCartney έγραψαν αποκλειστικά για την φωνή του.

Read More

And More