Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.06.2010 | 17:04

Δ. Ρίζος στο TLIFE: "Είχα λάβει κι εγώ φάκελο βόμβα"!

Δ. Ρίζος στο TLIFE: Είχα λάβει κι εγώ φάκελο βόμβα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο εκδότης περιγράφει στο TLife το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικά χρόνια και συνδέεται με την χθεσινή επίθεση στο γραφείο του κ. Χρυσοχοΐδη.

"Το περιστατικό συνέβη των Μαΐο του 1989. Είχα την συνήθεια να ανοίγω μόνος μου τα γράμματα. Ήμουν στο γραφείο μου, μιλούσα στο τηλέφωνο, είχα βάλει το τηλέφωνο στον ώμο και  ταυτόχρονα άνοιγα τα γράμματα. Μόλις πήρα το μεγάλο φάκελο, και πήγα να τον ανοίξω, τον έσκισα λίγο, η γραμματέας μου που ήταν παρούσα μου φώναξε: κύριε Ρίζο μην το ανοίγετε είναι βόμβα!"
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, η γραμματέας του Ρούλα Καψοκέφαλου, στην οποία χρωστάει την ζωή του, αντιλήφθηκε την έντονη μυρωδιά πυρίτιδας που έβγαινε από τον φάκελο. "Η γραμματέας μου πήρε τον φάκελο και τον μετέφερε σε έναν κάδο μακριά από το κτίριο. Όταν έγινε η ελεγχόμενη έκρηξη από τo ρομπότ της αστυνομίας έσπασαν τα τζάμια από τα κοντινά σπίτια. Αν είχε γίνει η έκρηξη στο γραφείο μου εγώ θα είχα "εξαερωθεί" και φυσικά θα κινδύνευαν και οι άνθρωποι στα γύρω γραφεία", συνεχίζει ο Δημήτρης Ρίζος.

"Αυτό που συνδέει κατά κάποιον τρόπο τα δύο περιστατικά είναι το γεγονός ότι και τα δύο δέματα ήρθαν σε περιεχόμενο φακέλου. Αν και στην εποχή μας δεν υπήρχε η δυνατότα και τα μέσα ασφαλείας που υπάρχουν σήμερα"...
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10