Η μπάντα του Robbie Williams έπαιξε με τους Onirama! Νέες φωτογραφίες και video!

Η τρέλα του Θοδωρή Μαραντίνη με τον Robbie Williams είναι γνωστή σε όσους παρακολουθούν την πορεία του. Κι έγινε ακόμα πιο γνωστή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όσους βρέθηκαν στο club όπου εμφανίζεται μαζί με τους Onirama το βράδυ της Πέμπτης.

Εκεί βρέθηκαν όπως σου έχουμε γράψει ήδη, ο μπασίστας του Robbie Williams, Jerry MeeHan και ακόμα δύο μέλη της μπάντας που θα συνοδεύσει τον εκκεντρικό τραγουδιστή στην σκηνή του Terra Vibe στη Μαλακάσα απόψε το βράδυ. Η συνάντησή τους με τους Onirama επί σκηνής ήταν το λιγότερο εκρηκτική.

Αιτία φυσικά όχι μόνο η δεξιοτεχνία τόσο των μουσικών που απαρτίζουν τους Onirama όσο βεβαίως και εκείνων που συνοδεύουν τον παγκοσμίως διάσημο σταρ στα tour του, αλλά η ενέργεια του Θοδωρή Μαραντίνη που είχε την μοναδική ευκαιρία να τραγουδήσει τις επιτυχίες του αγαπημένου του showman παρέα με τους μουσικούς του.

Η χαρά του άλλωστε φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά και στο video από την βραδιά στο Cabaret @ Romeo.

Όσο για την σημερινή ημέρα; Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρισκεται και αυτός στην “φρενίτιδα” της αναμονής για την μεγάλη συναυλία και το δηλώνει με μία ξεκαρδιστική selfie μέσω Instagram.

Rob tonight.. your @ss is mine…welcome to Greece!!!!#robbiewilliams#terravibe#tickethour#rockwave#letmeentertainyou#motherfucker#live #yolo#mentor#fan#aploskathimerinos#

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις

Read More

And More