Ρούπα- Μαζιώτης: Σύμφωνο συμβίωσης στη φυλακή.Τι λέει ο δικηγόρος τους στο TLIFE

Η Πώλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκονται μετά από δύο ολόκληρους μήνες κράτησης σε διαφορετικές φυλακές, στις ίδιες εγκαταστάσεις. Η 41χρονη μεταφέρθηκε από τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και βρίσκεται ο 39χρονος Νίκος Μαζιώτης, πατέρας του παιδιού της.

”Έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να γεννήσει σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Η μεταφορά γίνεται σε ειδικό τμήμα του νοσοκομείου φυλακών αλλά επειδή δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό θα πάει σε νοσοκομείο. Πριν από κάποιες μέρες η Πώλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης. Τότε συναντήθηκαν πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό”, δηλώνει στο TLIFE ο δικηγόρος του ζευγαριού, κύριος Σπύρος Φυτράκης.

Ο κύριος Φυτράκης μας είπε πως η Πώλα Ρούπα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας που ενδέχεται να δυσκολέψουν τη διαδικασία του τοκετού. Τώρα βρίσκεται στα μέσα του 8ου μήνα της εγκυμοσύνης της. Μετά τη γέννηση του παιδιού το πιο πιθανό είναι η 41χρονη μητέρα να επιστρέψει με το μωρό της στις φυλακές της Θήβας.

Όσο για το αν θα μπορέσει ο Νίκος Μαζιώτης να αγκαλιάσει το μωρό του, ο κύριος Φυτράκης απαντά πως το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας μας ακολουθεί ένα αυστηρό μοντέλο που δεν προβλέπει τέτοια ”προνόμια”.

Read More

And More