Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.11.2010 | 18:06

Λ. Σακκά: "Δεν θέλω να δουλεύω τσάμπα, ούτε θα με έχει κανείς τσάμπα"

Λ. Σακκά: Δεν θέλω να δουλεύω τσάμπα, ούτε θα με έχει κανείς τσάμπα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Λίνα Σακκά έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε μέσα από την επιτυχημένη σειρά ''Κούκλες'' του Mega. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GLAM και αποκάλυψε το λόγο που έμεινε για ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης, την οικονομική κρίση και τις σχέσεις της με την Δήμητρα Ματσούκα.

Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι απήχε από την τηλεόραση επειδή ένιωθε την ανάγκη να χαλαρώσει, ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις της ''Δεν έχω κάνει κανένα συμβόλαιο με την τηλεόραση να είμαι κάθε χρόνο. Ωστόσο, ήταν μια συνειδητή απόφαση για να χαλαρώσω. Ένιωθα την ανάγκη να ξεκουράσω και την ψυχή μου και το σώμα μου. Μου χρειαζόταν αυτός ο χρόνος για να μπορέσω και να συνεχίσω αυτή τη δουλειά με κέφι. Χωρίς αυτό η δουλειά δεν γίνεται σωστά. Αν δεν μπορείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, καλύτερα να μην τον δώσεις καθόλου'', είπε.

Επίσης παραδέχτηκε ότι της έχει γίνει μείωση μισθού. ''Έχω δεχτεί μείωση στο κασέ μου αλλά σε ένα επίπεδο αξιοπρεπές, που δεν με θίγει. Διαφορετικά, δεν θα δούλευα καθόλου. Δεν θέλω να δουλεύω τσάμπα, ούτε θα με έχει κανείς τσάμπα." Η Λίνα δήλωσε ότι δεν έχει στερηθεί πράγματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. ''Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αρκούμουν στα λίγα και γενικώς δεν είμαι της πολυτέλειας και της σπατάλης. Δεν με συγκινούν τα ακριβά πράγματα. Στο μόνο που ίσως χαλάω κάποια χρήματα παραπάνω είναι τα ταξίδια''.

Θα την βλέπαμε ποτέ σε ρόλο παρουσιάστριας; ''Όχι η παρουσίαση δεν είναι στα όνειρα ή στα σχέδια μου. Δεν ονειρεύτηκα μικρή να παρουσιάζω, όπως είχα ονειρευτεί να γίνω ηθοποιός και να παίζω ρόλους. Δεν ξέρω αν βαρεθώ στο μέλλον αυτό που κάνω, τι να πω.'' 

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι δεν της αρέσει να προβάλλεται η προσωπική της ζωή. ''Εγώ από αυτή τη δουλειά δεν ήθελα ποτέ τη δημοσιότητα με την έννοια του ''προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Ήθελα την αναγνώριση όσον αφορά τη δουλειά μου. Να κάνω κάτι που αρέσει στον κόσμο. Θέλω να κάνω θέατρο και να έρχεται κόσμος. Θέλω να κάνω μια σειρά στην τηλεόραση και να έχει τηλεθέαση''.

Όσον αφορά τις σχέσεις της με την Δήμητρα Ματσούκα η Λίνα έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα που τις θέλουν στα μαχαίρια. ''Τη Δήμητρα την  αγαπάω πάρα πολύ . Είμαστε πολύ καλά και όλο αυτό που έχει βγει είναι -παντελώς- ψέμα. Την εκτιμώ πολύ και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει φέτος. Τώρα που είδα και το πρώτο επεισόδιο ολοκληρωμένο , πέρασα υπέροχα με τη Δήμητρα. Ήταν πολύ απολαυστική , όπως και όλες οι άλλες κοπέλες. Όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα να γράψει κανείς τέτοια πράγματα για μένα ούτε έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν άνθρωπο. Δεν ξέρω γιατί γράφονται . Εμείς γελάμε με αυτούς που τα γράφουν. Είμαστε πάρα πολύ καλά με τη Δήμητρα και χτυπάω ξύλο πια να μην μας ματιάσουν''.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10