“Καυτό” τετ α τετ του Σάκη Αρσενίου με ξανθιά νοσοκόμα! Φωτογραφίες

“Οξυγόνο” ζητά επειγόντως στο νέο του ομώνυμο τραγούδι, ο Σάκης Αρσενίου. Το νέο hit του τραγουσδιστή οπτικοποιήθηκε χθες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανώλη Τζιράκη. Τα γυρίσματα του νέου video clip, τα οποία κράτησαν από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, περιλαμβάνουν καυτές σκηνές μεταξύ του τραγουδιστή και μίας sexy νοσοκόμας από την οποία ζητά… το “οξυγόνο” του.

To TLIFE βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τα πάντα!

Εκεί βρίσκονταν και οι Knock Out, που στο πλαίσιο του σεναρίου του video clip υποδύονται τους γιατρούς που προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να συνεφέρουν τον Σάκη Αρσενίου, και του παρέχουν τις απαραίτητες βοήθειες!

Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν επίσης στο υπόγειο parking του νυχτερινού κέντρου Caramela Live, όπου εμφανίζεται μάλιστα αυτή την περίοδο ο τραγουδιστής, μαζί με τους Knock Out, το Δημήτρη Καραδήμο, τον Κυριάκο Κυανό και την Ειρήνη Μερκούρη.

Τη μουσική του νέου του τραγουδιού υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Χριστόδουλος Σιγανός, που επιπλέον συνυπογράφει τους στίχους του Οξυγόνου μαζί με τον Valentino. Η παραγωγή του video clip ήταν επίσης του Χριστόδουλου Σιγανού.

Read More

And More